Dana Zemtsov. Foto: PR
Dana Zemtsov. Foto: PR

Start nieuwe serie Kasteelconcerten op Duivenvoorde

Algemeen Kunst & Cultuur

Voorschoten - Op 24 april begint weer een nieuwe serie Kasteelconcerten op Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Dit seizoen staat in het teken van het 40-jarig bestaan va de concerten, waarvoor de Stichting Kunstkring Duivenvoorde een bijzonder programma maakte met grote namen. De serie concerten start op 24 april met de Oekraïense pianiste Anna Fedorova. Zij wordt gezien als een van 's werelds meest talentvolle jonge pianistes, won al vele prestigieuze prijzen en maakt wereldwijde tournees. Ze speelde vorige maand nog in het Zondagochtend Concert in het Concertgebouw. Anna Fedorova speelt samen met Dana Zemtsov (altviool), die met Bartok's Altvioolconcert ook in de Grote Zaal van het Concertgebouw stond.

Ze spelen onder andere werken van Robert Schumann, Johannes Brahms en Astor Piazolla. Kaarten zijn te bestellen op www.kunstkringduivenvoorde.nl. De toegangsprijs is €27,50 inclusief een drankje in de pauze. Aanvang 20.00 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 11 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 18 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 18 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 19 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 19 uur geleden