Afbeelding

Word vrijwilliger bij Theehuis Jansland!

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Theehuis Jansland biedt jongeren met een autisme spectrum stoornis en/of een spraak- en taalstoornis een werkervaringsplaats. Het theehuis draait volledig dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij zorgen onder andere voor de begeleiding van de jongeren. Alle leerlingen die het theehuis inmiddels hebben verlaten, zijn daarna gestart met een vervolgopleiding of hebben een werkplek gevonden. Voor de continuïteit als werkervaringsplek voor de leerlingen kan het team van vrijwilligers altijd versterking gebruiken. 

Vind je het ook belangrijk dat deze jongeren een kans krijgen om werkervaring op te doen waardoor ze zelfvertrouwen krijgen om een baan te vinden of een vervolgopleiding te gaan volgen? Wil je ook dat gasten kunnen genieten van lekkere huisgemaakte gerechten en taarten in het karakteristieke theehuis? Kom dan ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken; je bent van harte welkom! Maak een afspraak voor een gesprek via de website www.theehuisjansland.nl en kom de gezellige sfeer proeven.

Theehuis Jansland
Rosenburgherlaan 7
2252 AX Voorschoten
Telefoon: 071-5612089

theehuisjansland@gmail.com

Het theehuis is open op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10:30 uur tot 17:00 uur én op vrijdag van 10:30 uur tot 15:00 uur.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 6 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 11 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 16 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9