Afbeelding

Lekker buiten spelen in de Willem de Zwijgerlaan

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Op 13 juni vond de jaarlijkse buitenspeeldag plaats. De Willem de Zwijgerlaan deed ook dit jaar weer actief mee. Het gedeelte tussen de Kempenaer en Hyacinthstraat was 's middags afgesloten voor auto's en fietsers zodat de kinderen lekker op straat konden spelen.

Spiderman en Poppy (van Trolls) openden de middag en daarna volgde het vertrouwde programma: Oudhollandse spelletjes spelen, een ritje maken op de ponykar van Sandy Seijn van de kinderboerderij, springen op het springkussen, een ijsje van Eigeman eten en water spuiten met de brandweerslang.

De middag werd georganiseerd door ouders en tieners uit de hele Bloemenbuurt en werd mede mogelijk gemaakt door bijdrages van Stichting Katapult, Fonds 1818, Hoogvliet en scharrelslagerij Arbouw. Net zoals de afgelopen jaren was het weer heerlijk weer en met 260 deelnemende kinderen is weer aangetoond dat kinderen ook in het tijdperk van alle schermpjes nog graag buiten spelen.

Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 13 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 13 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 13 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 13 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 19 uur geleden