Afbeelding

Voorschoten Family Open Air mooie start van de zomervakantie

Algemeen Evenementen

Voorschoten - 'Dit evenement is een fantastische start van de zomervakantie. Heel veel organisaties hebben samen gewerkt om er een mooi evenement van te maken. Kijk eens goed rond wat je allemaal kan doen en beleven', zegt burgemeester Pauline Bouvy-Koene bij de opening van het festival.

Het Family Open Air trok zaterdag 14 juli veel ouders met kinderen naar het Burgemeester Berkhoutpark. Kinderen konden volop genieten van de activiteiten die door het Jeugd en Jongerenwerk Voorschoten met Norlandia in samenwerking met Sportfondsen Voorschoten en verschillende andere organisatie waren georganiseerd.

Er was alles te beleven zoals een poppentheater, workshops, een speurtocht, grote springkussens en muziek en een hapje en een drankje. Sandy Seyn van de Kinderboerderij was aanwezig met konijnen en zelfs een paar kuikentjes van de boerderij, ook kon je je bij haar aanmelden als supporter of sponsor van de Kinderboerderij (je leest er alles over op www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl.  
Voorschoten Voor Elkaar was er met informatie en schonk een lekker kopje koffie of thee in de Heemtuin. Bij de stand van Sportfondsen kon je midgetgolfen, badmintonnen en leren hoe je een gezonde snack maakt. De medewerksters van de bibliotheek vertelden ouders en kinderen welke leuke boeken er zijn die je in de vakantie kunt lezen en ook de speel-o-theek had van alles meegenomen om te laten zien wat je allemaal kunt lenen om binnen en buiten mee te spelen in de vakantie.

Spectaculair was het optreden van wereld kampioen wereldkampioen groundmoves. Nasser isreist de hele wereld rond om groundmoves demonstraties te geven.  

Kortom: het Family Open Air op de eerste zaterdag van de zomervakantie is een mooie start van de zomer in Voorschoten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 1 uur geleden 6
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 18 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 20 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 20 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken gisteren 2