Afgelopen vrijdag behaalden deze 25 kids hun A-,B- of C-diploma in Zwembad Het Wedde. Foto: PR
Afgelopen vrijdag behaalden deze 25 kids hun A-,B- of C-diploma in Zwembad Het Wedde. Foto: PR

Ook in de zomervakantie is er zwemles in Het Wedde

Algemeen Sport

Voorschoten - Afgelopen vrijdag behaalden deze 25 kids hun A-,B- of C-diploma in Zwembad Het Wedde. Zij sloten een intensieve week, met maar liefst 10 zwemlessen, met een groot (diploma)feest af. !

Uit de Voorschotense Krant van juni:

Zwembad Het Wedde is ook in de zomervakantie open voor zwemlessen. Joyce van Kooij is coördinator zwemzaken in Het Wedde en vertelt: 'Als je in de zomer in één week elke dag 1,5 uur (dat zijn twee lessen van 45 minuten) zwemlessen volgt, kan je na de zomervakantie weer in een hogere groep verder lessen. Dit geldt alleen voor de kinderen in badje 5, 6 en 7( eind stadium voor diploma A-B en C) Op die manier haal je sneller je diploma en je hebt een leuke en sportieve vakantieweek.'

Voorschoten - 'Kinderen van buiten Voorschoten die elders les hebben kunnen zich ook aanmelden, maar zij moeten wel eerst voorzwemmen zodat we ze in een goede groep kunnen indelen', gaat Joyce verder. 'Ook worden er in de vakantie losse lessen georganiseerd, door daar aan mee te doen pak je makkelijker na de vakantie de draad weer op dan als je een paar weken geen les hebt gehad. Bij de kassa van het zwembad kun je de inschrijfformulieren vhalen. Binnenkort staat het zomerprogramma op de website van Het Wedde, https://sportfondsenvoorschoten.nl.

Aangepast rooster in de vakantie
Er wordt in de vakantie niet alleen gelest,je kunt ook volop vrij kunt zwemmen. Van 16 tot en met 29 juli en van 12 tot en met 26 augustus is het openstellingsrooster aangepast, zie hiervoor het schema op de website van Het Wedde,https://sportfondsenvoorschoten.nl. In de vakantie liggen er ook regelmatig weer allerlei leuke speelmaterialen in het water zoals de vlotten, de glijbaan en de loopmat.

Maar let op: van 30 juli tot 11 augustus is het zwembad twee weken dicht voor onderhoud.

Jip's verjaardag en de back to school disco
En, zet dit vooral in je agenda, op 20 augustus is Jip jarig! Van 13.00 tot 17.00 uur betekent dat groot feest in het zwembad! Nog een datum om niet te vergeten is 24 augustus dan is er weer van 19.00 - 21.00 uur de back to school disco. Voor alle activiteiten buiten de lessen geldt dat kinderen die niet in bezit van een zwemdiploma zijn, in het water vergezeld moeten worden door een volwassene met een zwemdiploma.

Het speeltuintje dat eerst in de serre van het zwembad stond is verplaatst naar buiten, naast het terras van de Espressobar en Lunchroom. Zitten je ouders op het terras of duurt hun lunch of diner te lang, dan kun jij fijn spelen op de veilige houten speeltoestellen!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Bliksemactie voor Oekraïens jeugdkoor levert € 5.250,- op 6 minuten geleden
Afbeelding
De VoorschotenLoop houdt unieke 10 Engelse mijl intact 2 uur geleden
Afbeelding
Cultuur in het dorp nog beter op de kaart zetten 3 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek gaat duurzaam met Albert Heijn 21 uur geleden
Afbeelding
Gemeente wil meer aandacht voor toegankelijkheid 21 uur geleden