<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen in Voorschoten

Gezond Natuur Wandelen Voorschoten organiseert vanaf 27 augustus elke week  een gratis wandeling. Deze  wandelingen van een uurtje voeren langs groene stadse paden. Ze zijn aantrekkelijk, laagdrempelig en worden altijd door 2 vrijwilligers begeleid. Wandelen in een groene omgeving  is goed voor ieder mens.
Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om samen met mensen, die uit zichzelf om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, minstens één keer per week een wandeling  te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je meer beweegt er een enorme gezondheidswinst geboekt kan worden. De kans op een chronische ziekte neemt  sterk af en  je voelt je veel beter! Wandelen in het groen versterkt deze effecten nog meer. 

De 2 vrijwilligers, die de wandeling begeleiden, zijn enthousiast en verwachten veel deelnemers die gezellig met ze meewandelen. Er wordt gewandeld in een rustig tempo. De route varieert en er wordt kort iets verteld over de natuur die je onderweg tegenkomt. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Na afloop van het wandelen is er voor degenen die dat leuk vinden gelegenheid (tegen geringe kosten) om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Wandel mee!
Maak een goede start deze zomervakantie. Doe mee met Gezond Natuur Wandelen in Voorschoten.
We starten op maandag 27 augustus om 14 uur vanaf Ontmoetingscentrum "de Heemtuin" aan de Prins Bernhardlaan 78 2252 GZ Voorschoten . (in het " Burgemeester Berkhoutpark Voorschoten" )
Tot maandag 27 augustus!

"Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de stad!"
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten