SONY DSC
SONY DSC

Pure verwennerij tijdens VOV Ladies Day

Algemeen

'Dit is puur genieten', zegt een mevrouw terwijl ze een stoelmassage krijgt. Even verderop staat een dame verwoed te wapperen met haar handen. 'Even mijn nagels drogen', lacht ze. De eerste Ladies Day van de VOV op maandag 26 augustus bleek een groot succes. 

'Het is bij andere verenigingen al heel normaal om een Ladies Day te organiseren maar de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten had het nog niet. Dat moest veranderen vonden wij', zegt Gé van Niekerk, vice-voorzitter. 'De dames Til  Heijsteeg en Thea Zweers hebben het georganiseerd.' Maar liefst 50 dames hadden zich aangemeld. 'En er was zelfs een wachtlijst', leggen de dames uit. 

Er was ook meer dan genoeg te doen: het haar laten opföhnen bij de kapper, make-up bij de visagiste, nagels lakken, voedingsadvies, schoonheidsbehandeling, pedicure, stoelmassage, gezichtsmassage, voetmassage, reiki en een heerlijke cocktail (met of zonder alcohol) van Café Barrelzz. En wie dan alles had gehad, kon nog nieuwe sieraden uitkiezen en geheel vernieuwd op de foto gaan. 'En alle behandelingen zijn gratis', zeggen Til en Thea. 

Mevrouw Duyzers vind het allemaal geweldig. 'Ik ben net lid geworden van de VOV en dit is de eerste bijeenkomst die ik bezoek. Een vriendin van me vond dat ik maar mee moest komen en ik vind het ontzettend leuk. Nee, ik kan niet alle behandelingen doen maar het is ook gewoon heel gezellig, lekker bijkletsen met de andere dames.'

En volgend jaar? 'Dat is ook afhankelijk van de ondernemers', zegt Van Niekerk. 'We hebben bewust gekozen voor de maandag omdat ze dan vrij hebben. Een andere dag is niet mogelijk en 's avonds willen veel senioren begrijpelijk niet meer hun huis uit. Als de ondernemers willen, gaan wij dit zeker volgend jaar organiseren!' 
 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Nieuws overzicht

Afbeelding
Antieke muziektent afgeschreven, flinke kritiek op nieuwe tent 12 uur geleden 3
Afbeelding
15 mei Buitenspeeldag in de Willem de Zwijgerlaan 13 uur geleden
De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 27 apr, 21:50
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 27 apr, 21:23
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 27 apr, 13:41