SONY DSC
SONY DSC

De scholen zijn weer begonnen!

Algemeen

Het zal niemand zijn ontgaan dat het nieuwe schooljaar weer is begonnen. Overal door het dorp hangen spandoeken en op de scholen zelf is er aandacht voor het verkeer. 'Want in de eerste drie maanden gebeuren de meeste ongelukken. Iedereen moet dus goed opletten', zegt wethouder Monique Lamers. Zij was vanmorgen bij de Gevers Deynootschool voor de officiële opening van het nieuwe schooljaar. 

'De Gevers Deynootschool is School op Seef en dat certificaat is net verlengd. Dat vind ik prachtig want veiligheid in het verkeer is super belangrijk. Het zijn vaak jonge kinderen die op de fiets naar school gaan en daar moeten niet alleen automobilisten goed voor opletten maar ook de kinderen zelf. De Gevers Deynoot heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en daarom is het certificaat verlengd. Voor mij reden om hier naar toe te gaan om het nieuwe schooljaar af te trappen!'

SCHOOL op SEEF is een programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Hier worden kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers. SCHOOL op SEEF omvat hoogwaardig en aansprekend, praktijkgericht en digitaal materiaal. 

Nadat de wethouder, samen met directeur Edith Fintelman en alle kinderen van 10 naar 0 telden, bliezen alle kinderen mega bellen! 
 

SONY DSC
SONY DSC

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum gisteren 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00