<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ook in het najaar is de tuin kleurrijk met deze planten van Moerkerk's Plantenparadijs. Foto: VSK
Ook in het najaar is de tuin kleurrijk met deze planten van Moerkerk's Plantenparadijs. Foto: VSK (Foto: )
Ondernemer in beeld

Moerkerk's Plantenparadijs: Verzorg je tuin ook in het najaar

Het najaar is hét ideale moment om de laatste hand aan je tuin te leggen. Dat beetje extra aandacht zorgt voor een gezonde tuin die sterk de winter ingaat. Zo is het belangrijk om nu je gazon te bemesten en te bekalken voor een sterk en afgehard gazon.

Voorschoten - Je kunt hiervoor het beste DCM Gazonmeststof Najaar en DCM Groen-Kalk® gebruiken. Ook je hagen en sierplanten zullen een bemesting met kaliumrijke meststof zeker waarderen. En dat verschil zie je zeker terug in het voorjaar.

Nu aanplanten
Ook is het nu de perfecte periode om aan te planten. De bodem is nog warm genoeg van de zomer, zodat je planten goed inwortelen.
Moerkerks Plantenparadijs in Voorschoten is hét plantencentrum met unieke groene en bloeiende tuinplanten, heesters en nu ook een mooi assortiment aan kamerplanten. Frank, de eigenaar zegt dan ook 'groene en bloeiende planten zijn dan ook onze lust en ons leven!'.

Winterviolen
En vergeet natuurlijk de talloze tafels aan winterviolen niet. Volop keuze aan topkwaliteit. Én Moerkerks Plantenparadijs is dé uitgelezen plek voor de beste DCM Ecoterra® kwaliteitspotgronden en organische meststoffen van DCM.

Bodemanalyse
Terugkomende op de verzorging van je gazon, hagen en sierplanten in het najaar, dan is de bodem echt de basis. En je kan nu ook je grond laten testen.

Deskundige analyse door gediplomeerde grondtesters

Bij Moerkerks Plantenparadijs zijn nu gediplomeerde grondtesters die jouw grond analyseren en met een deskundige analyse jou een tuinadvies op maat kunnen geven over de juiste hoeveelheid toe te passen kalk en meststof. Neem hiervoor een jampotje of zakje gevuld met 3-4 eetlepels grond (op een diepte van 3-8 cm) uit jouw tuin mee naar het plantencentrum.
Meer informatie? Kijk op www.plantenparadijs.nl of kom langs aan de Hofweg 6 in Voorschoten.

Moerkerk's plantenparadijs
Hofweg 6, Voorschoten
tel.: 071-5764177
www.plantenparadijs.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten