Hannah Anthonysz fotografie
Hannah Anthonysz fotografie Foto: Hannah Anthonysz

Rijbanen A4 worden in weekend verlegd

Algemeen Regio nieuws

Dit weekend schuiven de rijbanen op de A4 richting Den Haag een stukje op om werkruimte te creëren voor de bouw van het nieuwe knooppunt Hofvliet. Dit knooppunt zorgt straks voor een verbinding tussen de A4 en de nieuwe N434. De eerste werkzaamheden bestaan uit de bouw van steunpunten van de fly-overs aan weerszijden van de toekomstige A4.

Tijdelijke verlegging rijbanen richting Den Haag
Tussen afrit 7 Zoeterwoude en afrit 8 Leidschendam wordt ter plaatse van het nieuwe knooppunt over een lengte van ruim 1 kilometer de middenberm geasfalteerd en schuiven de 3 rijstroken richting Den Haag een stukje op, tegen de rijbaan richting Amsterdam aan. Het gaat om het deel tussen HM 35.5 en 37.0 (bij de molen). Deze situatie duurt ongeveer een jaar.

Voorbereidende werkzaamheden in de avonden/nachten
De werkzaamheden voor de verlegging van de rijbanen worden de komende dagen 's avonds en 's nachts uitgevoerd. Lees hier meer over de gevolgen voor het wegverkeer. Zondagochtend worden de verlegde rijbanen in gebruik genomen.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden