<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Klanten van Albert Heijn gaven gul voor de voedselbank. Een actie van de Rotary. Foto: Paul van Wezenberg
Klanten van Albert Heijn gaven gul voor de voedselbank. Een actie van de Rotary. Foto: Paul van Wezenberg (Foto: Paul van Wezenberg)
Regio nieuws

2800 artikelen voor Voedselbank

Tientallen volle kratten, samen goed voor 2.811 producten. Dat is de geweldige opbrengst van de inzamelingsactie voor Voedselbank Voorschoten. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam organiseerde de actie op 15 december bij Albert Heijn in de Schoolstraat. 

"Rotary organiseert deze inzamelingsactie al circa tien jaar", zegt Floris van Gulick, voorzitter van Voedselbank Voorschoten. "Steeds opnieuw zijn we verrast door de enorme vrijgevigheid van de inwoners van Voorschoten en omgeving. De opbrengst helpt ons om wekelijks een gevarieerd pakket samen te stellen voor de gezinnen in ons dorp die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Hartelijk dank aan alle klanten van Albert Heijn die aan deze actie hebben bijgedragen. We zijn zeer tevreden. Namens Rotary en de gezinnen die u hiermee bereikt wensen wij u mooie feestdagen."

Lezers die niet aan de actie konden deelnemen maar de voedselbank wel willen steunen, kunnen een donatie overmaken op rekening NL71 RABO 0126 6428 50, t.n.v. stichting Voedselbank Voorschoten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten