<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Rendolph is er ook bij op 23 december tijdens de Rendierenloop.
Rendolph is er ook bij op 23 december tijdens de Rendierenloop.
Regio nieuws

Laatste kans voor inschrijving Rendierenloop

De organisatie raadt iedereen aan die wil deelnemen aan de Rendierenloop op zondag 23 december om zich snel in te schrijven. De inschrijving voor zowel de wandeling, funrun als fun kidsrun verloopt voorspoedig waardoor er een kans is dat aanmelden op de dag zelf niet mogelijk is.

Online inschrijven via www.rendierenloop.nl kan tot zaterdag 22 december, mits de inschrijving vanwege de drukte al eerder wordt gesloten. Of het op de dag zelf nog mogelijk is om in te schrijven, wordt zondag 23 december via bovenstaande website en de Facebook van Voorschoten'97 Atletiek gecommuniceerd.

Route in kerstsfeer
De eerste editie van de Rendierenloop belooft direct bijzonder worden. De wandelaars en hardlopers leggen een parcours af van ongeveer 9 kilometer in kerstsfeer. Start en finish is bij Voorschoten'97 Atletiek op de Weddeloop 6. De deelnemers gaan onder andere over de golfbaan Het Wedde, door een verlicht centrum en rondom Klooster Oud Bijdorp. Ook voert de route door het Cultureel Centrum, de bibliotheek, de HEMA, Sporthal De Vliethorst, de brandweerkazerne en het bondsgebouw van de Laurentiuskerk. Op diverse plaatsen op de route is tevens een sfeeractie, waaronder bij Snackbar 't Trefpunt en Café Barrelz.

De wandelaars vertrekken om 15.00 uur. De hardlopers volgen om 15.30 uur. Snelheid is niet van belang. Er is dan ook geen tijdswaarneming. Wel moet iedereen voor 18.00 uur weer op de atletiekbaan van Voorschoten'97 terugkeren waar een bijzonder onthaal wacht. Voor de meest origineel verklede deelnemer ligt een kerstpakket van de HEMA klaar. De winkelketen zorgt tevens voor een leuke verrassing voor iedereen die van start gaat.

Kinderen
De jeugd tot en met 12 jaar trapt het evenement af om 14.30 uur. Hen wacht een leuke en verrassende fun kidsrun over het complex van Voorschoten'97. Ook gaan ze langs bij de voetbal en de buren van de honkbal, handbal, tennis en hockey voor diverse leuke sportieve activiteiten. Mascotte Rendolph, de broer van het rendier van de kerstman, doet ook gezellig mee. Ook voor alle kinderen ligt een verrassing van de HEMA klaar. Na afloop is er gratis warme chocomel. De bibliotheek Voorschoten-Wassenaar verzorgt bij de kinderen de prijs voor de meest origineel verklede deelnemer.

Kinderen betalen vijf euro voor deelname aan de fun kidsrun. De wandeling of funrun door Voorschoten kost tien euro. De opbrengsten van de inschrijving gaan volledig naar de realisatie van de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten'97. Meer informatie is te vinden op www.rendierenloop.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten