Afbeelding

Kleuters Regenboog vieren Palmpasen met bewoners Foreschate

Algemeen Regio nieuws

Vrijdagochtend 12 april kwamen de groepen 1 en 2 van basisschool De Regenboog op bezoek bij woonzorgcentrum Topaz Forescate. Alle kinderen hadden een prachtige Palmpasenstok versierd en volgehangen met lekkere dingen. In een feestelijke optocht liepen de kleuters – met een kleine omweg – naar de buren aan de overkant van de straat. Daar ontstond een mooie ontmoeting tussen jong en oud. 

Groepjes van twaalf kinderen gingen onder begeleiding langs de kamers. Sommige bewoners zaten al klaar met een snoepje, andere waren blij verrast met het onverwachte bezoek. De kinderen gaven een versierde stok, zongen een liedje en gingen dan weer door naar de volgende kamer. Zo werden alle ruim 60 bewoners getrakteerd. Ter afsluiting gaven de oudste kleuters nog een oud-Hollands liedjesconcert in de zaal beneden, en toen was het feest alweer voorbij. Voor iedereen een mooie ervaring!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 4 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 22 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 22 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 22 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 22 uur geleden