Afbeelding

Collectanten gezocht voor Dierentehuis Stevenshage

Algemeen

Loopt u mee voor de asieldieren?

Van 10 t/m 15 juni 2019 houdt Dierentehuis Stevenshage haar jaarlijkse huis-aan-huis collecte. De opbrengst hiervan is hard nodig om de medische basiskosten voor de asieldieren te dekken. Het gaat dan bijvoorbeeld om castraties en sterilisaties, waardoor het aantal asieldieren niet nog verder toeneemt. Of om kostbare gebitsbehandelingen, die behalve veel pijn en ongemak ook veel andere medische problemen bij de dieren verhelpen en voorkomen. Loopt u dit jaar ook mee om de asieldieren gezond te houden? U bepaalt zelf hoeveel tijd u aan het collecteren wilt besteden en waar u collecteert. Ga naar onze website voor meer informatie en aanmelden. Alle beetjes helpen!

Dierentehuis Stevenshage ligt aan de Kenauweg 1, 2331 BA in Leiden en is geopend van ma t/m za van 13.00 – 16.00 uur. Meer informatie: www.dierenasielleiden.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Repair Café op 25 mei 11 uur geleden
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 mei, 16:32 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12