Felicitaties van dijkgraaf Rogier van der Sande voor Bruno van Dunné. Foto: PvdA Voorschoten
Felicitaties van dijkgraaf Rogier van der Sande voor Bruno van Dunné. Foto: PvdA Voorschoten

Bruno van Dunné beëdigd "waterschapper"

Algemeen Regio nieuws

Voorschotenaar Bruno van Dunné (PvdA) is woensdag 3 juli 2019 beëdigd als duo-lid van de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Hij neemt in het waterschap zitting in de commissie Voldoende Water.

Bruno was de nummer 5 op de PvdA-kieslijst van het waterschap. Door het vertrek van Jeroen Haan (PvdA) als hoogheemraad - hij wordt dijkgraaf van De Stichtse Rijnlanden - is er binnen de PvdA-fractie een plaats vrij gekomen voor de nummer 5 op de lijst. 

Bruno heeft in verschillende functies ervaring opgedaan in de waterproblematiek, bodem- en grondwaterverontreiniging, risicomanagement en financieel management. Momenteel is hij strategisch adviseur bij grote stedelijke vervoersknopen en vervuilde bodem en grond vraagstukken. Van 2010 tot 2018 was hij directeur-bestuurder van Stichting Bodemsanering NS.

Daarvoor van 2006 tot 2010 PvdA wethouder in de gemeente Voorschoten, na eerder daar een periode als gemeenteraadslid te hebben vervuld. Bruno was toen tevens dagelijks bestuurder van Holland Rijnland (samenwerkingsverband van 15 gemeenten) met water als onderdeel van zijn portefeuille.  Hij is goed bekend met de waterketen en waterschappen. Ziet in Rijnland een organisatie die volop in beweging is, wil hier graag betrokken bij zijn en aan bijdragen.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 2 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 11 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42