Afbeelding
Foto: George van Vliet (foto Jost)

Repair Café op 28 september

Algemeen Regio nieuws

Op zaterdag 28 september 2019 is "REPAIR CAFE VOORSCHOTEN" weer geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij van de Gemiva-SVG Groep in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Dit keer hebben wij als thema "vakantie spullen" en staan onze vrijwilligers weer klaar om uw meegebrachte defecte spullen in uw bijzijn te onderzoeken naar de oorzaak van het defect en zal in de meeste gevallen direct worden overgegaan tot herstel. Uiteraard bent u ook welkom voor reparaties aan fietsen, speelgoed, kleding en overig textiel en allerlei elektrische apparaten.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde nieuwe onderdelen zoals stekkers, lampen, batterijen e.d. vragen wij wel een financiële bijdrage. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt zeer op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en onderdelen kunnen aanschaffen.

Meer informatie is te vinden op www.repaircafevoorschoten.nl of de site www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal in Voorschoten.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Dit weekend gaat de zomertijd in 5 uur geleden
Afbeelding
22 Nieuwe Voorschoten 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bomen in het Berkhoutpark 12 uur geleden
Afbeelding
Feyenoord komt naar Voorschoten! 23 mrt., 10:29
Afbeelding
Laurentiusorgelconcert met 21-jarige Maarten Wilmink 22 mrt., 15:55