Afbeelding

A44 en Papeweg komend weekend dicht

Algemeen Regio nieuws

Komend weekend, van 18 oktober tot 21 oktober werkt Rijkswaterstaat aan de A44/N44. Er wordt nieuw stil asfalt gelegd en herstelwerkzaamheden uitgevoerd. In verband met deze wegwerkzaamheden is de A44/N44 (Rijksstraatweg in Wassenaar) in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

De afsluiting geldt: 
Van vrijdag 18 oktober 21.00 uur tot maandag 21 oktober 5.00 uur en 
van vrijdag 1 november 21.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur

Kruising Papeweg dicht
Het gaat om het deel tussen de afslag bij Leiden (afslag naar de N206) en de Landscheidingsweg N448 in Den Haag. Vanuit de zijwegen kun je niet de Rijksstraatweg op. Dit betekent bijvoorbeeld dat autoverkeer tussen Voorschoten en Wassenaar via de Papeweg niet mogelijk is. Alleen de kruising bij het Rozenplein rechtdoor blijft toegankelijk.

De gevolgen zijn het grootst voor Wassenaar, maar ook Voorschoten zal de gevolgen van de afsluiting merken. Iedereen die in Voorschoten woont of wil zijn, moet rekening houden met enig ongemak. Door voorbereid te zijn op de omleidingen kan overlast en ergernis worden beperkt. Rijkswaterstaat plaatst omleidingsborden op de Koningin Julianalaan, Schoolstraat, rotonde Wijngaardenlaan en bij de Dobbewijk.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid? Bel het publieksnummer van Rijkswaterstaat: 0800- 8002.  

Rijkswaterstaat: vertraging 10 tot 30 minuten
De wegwerkzaamheden op de Rijksstraatweg gaan dag en nacht door. De werkzaamheden vinden alleen plaats in de weekends en gaan dan dag en nacht door. Doordeweeks is de Rijksstraatweg volledig beschikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en de A12. Wie met de auto de weg opgaat, moet volgens Rijkswaterstaat rekening houden met een vertraging van 10 tot 30 minuten. Kijk voor actuele informatie over de afsluitingen en omleidingen op de website: www.vananaarbeter.nl en www.voorschoten.nl.

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 5 minuten geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 16 minuten geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 1 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 16 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 18 uur geleden