<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Aanleiding: Week van de Vaktherapie 11 t/m 17 november 2019.

Drie Voorschotense vaktherapeuten verzorgen in het kader van de Week van de Vaktherapie, gezamenlijk een workshop om zo dit prachtige vak meer onder de aandacht te brengen. Het zijn Esther Dillingh, Susanne Kingdon-Nielsen en Beatriz Laus, alle drie werkzaam als vaktherapeut beeldend in hun eigen praktijk. Zij verzorgen op 14 november a.s. een activiteit in de Odensehuiskamer, voor iedereen met beginnende dementie en hun mantelzorgers / dierbaren.

Geïnspireerd door verschillende voorbeelden, laten we met pastelkrijt een eigen landschap op papier ontstaan. Of het nu een landschap van herinnering is, of in de sfeer van een kunstwerk: alles is goed en heeft zijn eigen schoonheid. Het gaat om het spel van kleur en licht. Gewoon genieten. Kom ook en doe mee!

- wanneer: donderdag 14 november
- tijd: 13.30 - 15.00 uur

- waar: Odensehuiskamer Voorschoten, in het Vliethuis, de Professor Einsteinlaan 2-F te Voorschoten
- voor wie: iedereen met beginnende dementie en hun mantelzorgers / dierbaren

- meer weten over deze workshop, of over vaktherapie? mail naar info@kztdeduinroos.nl (Esther Dillingh), info@colourfullkids.nl (Susanne Kingdon-Nielsen) of naar bialaus@gmail.com (Beatriz Laus)
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten