Afbeelding

Lichtjesavond op de Algemene Begraafplaats Rosenburgh

Algemeen

Op vrijdagavond 6 december van 19.00-21.00 uur bent u welkom op de Algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten om uw overledenen te herdenken.

Voorschoten - Het idee achter de lichtjesavond is dat mensen in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben de begraafplaats te bezoeken. Ook denken mensen tijdens deze dagen vaak meer aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is deze periode dan ook extra groot. Een moment van aandacht en een warme ontvangst op de begraafplaats kan hierbij voor hen een lichtpuntje zijn.

De aula van de begraafplaats is hier speciaal sfeervol voor ingericht, u wordt er ontvangen met thee en koffie. Ook de begraafplaats zelf is die avond bijzonder sfeervol. Vuurkorven en verlichting zorgen er die avond voor dat u een wandeling over de begraafplaats kunt maken en de graven van uw overledenen kunt bezoeken.

Herdenking overleden kinderen
De lichtjesavond wordt voorafgegaan door een speciale herdenkingsbijeenkomst voor de overleden kinderen. Aanvang 18.00 uur, ontvangst van 17.45-18.00 uur.


Begraafplaats Rosenburgh
Rosenburgherlaan 5
Voorschoten

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 2 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 2 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 3 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 3 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 3 uur geleden