Afbeelding

Gratis Voorschotens bier bij de finish van de Rendierenloop

Algemeen

Voorschoten - Voor de deelnemers van de Rendierenloop op zondag 22 december staat een bijzondere verrassing klaar. Brouwerij Voorschoten deelt gratis een biertje uit aan alle finishers van de wandeling en funrun. Wie daar niet van houdt, heeft met glühwein, warme chocolademelk of limonade een goed alternatief.

Brouwerij Voorschoten is sinds vorig jaar actief en heeft een uniek aanbod van vijf bijzondere bieren. Naast gratis bier voor de deelnemers verkoopt eigenaar Sander Rooijakkers bij de finish ook cadeaupakketten. Een deel van de opbrengst hiervan gaat naar de nieuwe atletiekbaan. Bovendien stelt hij een cadeaupakket beschikbaar voor de loterij. Slijterij Adegeest en Adrie Ferguson zorgen voor de glühwein.

Startbel door de burgemeester

Burgemeester Pauline Bouvy-Koene luidt op zondag 22 december op het complex van Voorschoten'97 om 14.30 uur de kerstbel voor de start van de Rabobank Kidsrun. Daarna belt ze ook de wandelaars (15.00 uur) en hardlopers (15.30 uur) op weg. Zij volbrengen een unieke route van ongeveer 9 kilometer door Voorschoten in kerstsfeer. Dankzij de vele partners zijn er op diverse plekken bijzondere sfeeracties, denk aan een hapje en drankje en muziek. In de afgelopen weken heeft de organisatie van Voorschoten'97 Atletiek ook Restaurant Hudson en het Wapen van Voorschoten aan de lijst met partners kunnen toevoegen. Ook hier kunnen de deelnemers een leuke verrassing verwachten!

Voorschoten'97 Atletiek organiseert de Rendierenloop dit jaar voor de tweede keer. Naast het neerzetten van een gezellig en sportief kerstevenement voor het hele dorp zamelt de vereniging ook geld in voor de komst van een nieuwe atletiekbaan.

Inschrijven

Inschrijven voor de Rendierenloop kan tot en met zaterdag 21 december via www.rendierenloop.nl. Na-inschrijving is zondag 22 december vanaf 14.00 uur ook mogelijk in de kantine van Voorschoten'97. Deelname aan de Rabobank Kidsrun kost 5 euro. Deelnemers aan de wandeling of funrun betalen 10 euro.