Jorick Voogel en Jeroen Harteveld van Fit20. Het bedrijf is ondernemer van het jaar. Foto's: VSK
Jorick Voogel en Jeroen Harteveld van Fit20. Het bedrijf is ondernemer van het jaar. Foto's: VSK

Fit20 is ondernemer van het jaar

Algemeen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie maandagavond in House of Vision heeft de Ondernemersvereniging Voorschoten voor de derde keer de ondernemer van het jaar bekend gemaakt.  Fit 20 Personal Training van Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong van Fit 20 werd door de jury als beste ondernemer van het jaar beoordeeld.

'Een succesvol bedrijf met grote ambities in een groeimarkt met een inmiddels landelijk en internationaal bewezen concept', aldus het juryrapport. Voor Jeroen, aanwezig met de Voorschotense manager Jorick Voogel, kwam de uitverkiezing als een verrassing. 'We zijn pas een jaar geleden begonnen in Voorschoten, aan de Rouboslaan. Zijn gelijk lid geworden van de Ondernemersvereniging en werden ontzettend leuk ontvangen. Dat was al geweldig maar dat we ook nog eens 'ondernemer van het jaar' werden, is wel heel bijzonder.' Fit20 Voorschoten is onderdeel van een groot geheel dat in binnen- en buitenland groeit. Jeroen en Riccardo zijn franchisenemers van inmiddels zes vestigingen in de regio. 

Het bedrijf was één van de 12 door de leden voorgedragen ondernemingen die door de jury, bestaande uit Trudy Kwik van Kwik Events & Relatiemarketing, Leen Hoogvliet oprichter van Hoogvliet supermarkten en Mark Schwarze van BMS Notarissen, moesten worden beoordeeld. Vijf van de voorgedragen ondernemer trokken zich terug, de overige zeven mochten in november 2019 een presentatie geven. Naast de drie genomineerden Fit 20, Dominique de Vries Schultink van Duivenvoorde Uitvaartzorg, Harm van Os van Installatiebedrijf Freek van Os, ging het om Dick van Straalen van Chateau Les Deux Filles, Driek en Annet Epskamp van Epskamp Autodeal, Michelle Polak en Lisette Borghart van Depot 258 en Peter van Egmond van Peet Classics. 

De jury was onder de indruk van het niveau van alle presentaties en heeft veel waardering voor de ondernemers die een nominatie aan hun neus voorbij zagen gaan. Bij de keuze van de nominaties en de winnaar is de maatschappelijk relevantie, werkgelegenheidsaspecten, duurzaamheid, doorgroeimogelijkheden en algemene ondernemersvaardigheden in ogenschouw genomen.  
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 3 minuten geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 1 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 6 uur geleden 3
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 apr, 10:00