Afbeelding

Happy Valentine

Algemeen

De Voorschotense Krant van januari komt morgen uit en wordt morgen en zaterdag bezorgd. De krant staat in het teken van Valentijn, Happy Valentine diners bij de Voorschotense horeca ondernemers, suggesties voor Valentijn verrassingen en de Centrum Ondernemers pakken uit met een liefdevol en origineel Valentijn programma op zaterdag 8 februari. Die dag bezoeken Val en Tijn het centrum van Voorschoten, weer een dag vol gezelligheid!

Nieuw in de Voorschotense Krant is de vacature pagina. Werken in je eigen dorp, hoe leuk is dat. De vacatures staan ook op onze website, onder vacatures.

Wij wensen u veel lees plezier, 44 pagina's dit keer met artikelen, columns en mooie advertenties!

Mocht u zaterdag om 18.00 uur de krant niet hebben ontvangen dan kunt u dit melden aan bezorging@maasstad.nl. Vanaf zaterdagmiddag ligt de krant ook bij Hoogvliet, de Jumbo, Slagerij van Eijk, Ziggo Beethovenlaan, Primera Schoolstraat (achter de toonbank), bij Verhoog Dierenspeciaalzaak en Boekhandel de Kler en natuurlijk bij de horeca op de leestafel. Natuurlijk kunt u de krant ook online op onze website lezen, klik op Krant Digitaal.

Onze volgende krant komt op 28 februari uit, de deadline voor advertenties is 25 februari, maar uw reservering ontvangen wij graag eerder.

Happy Valentine
Ellen en Marjolein

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 1 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 1 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 1 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 7 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 18 uur geleden