Afbeelding

Vrolijke stoepen dank zij de 'Stoep krijt challenge'

Algemeen

Voorschoten - Samen sterk, denk aan een ander #stoepkrijtchallenge: Tim en Lisa uit Voorschoten hebben een mooie stoepkrijttekening voor hun opa en oma Ton en Joke van Es uit (Zoeterwoude-dorp) gemaakt. De bloemen in de tuin staan al in bloei. Met deze tekeningen wordt het nog vrolijker.

Doe ook mee met de landelijke stoepkrijt challenge
Een oproep aan iedereen, jong en oud, maak stoepkrijttekening voor mensen in de buurt. Niet alleen voor oudere en kwetsbare mensen maar ook voor buurtbewoners die alleen wonen en niet het huis uit kunnen.

Laten we ondanks de zware tijd waar we momenteel in zitten deze stoepkrijt challenge starten. Doe je ook mee? Deel jouw foto of video op social media met #stoepkrijtchallenge en vermeld daarbij voor wie je het gemaakt hebt.

Hoe werkt de #stoepkrijtchallenge?
De stoepkrijtchallenge is eigenlijk heel eenvoudig.

Je zoekt de stoepkrijt weer eens op. Heb je deze niet in huis, doe dan een oproep op social media of in Whatsapp groepen en vraag of je van iemand krijt mag lenen? Ga veilig naar buiten, rekening houdend met de regels van het RIVM, en maak een mooie stoepkrijttekening voor je opa, oma, buurman of iemand anders in jouw buurt waarvan je weet dat hij of zij alleen woont.Is de tekening af? Schrijf er dan met krijt bij #stoepkrijtchallenge.Als je het leuk vindt, maak je er een foto en plaatst deze op bijvoorbeeld Snapchat, Instagram, Tiktok of Facebook (dat vind de "boomers" namelijk ook leuk ;-). Vermeld in het bericht natuurlijk ook #stoepkrijtchallenge en verwijs naar de betreffende social media pagina's.Je kunt er natuurlijk ook een foto uploaden hoe de reactie is van de personen voor wie je de tekening gemaakt hebt. Uiteraard wel eerst (op afstand) toestemming vragen (Wet op privacy).

Afbeelding

Nieuws overzicht

Aat Stahlie draagt de voorzittershamer over aan Wilma Zoetemelk. Foto Willem van der Graaf
Wilma Zoetemelk volgt Aat Stahlie op als nieuwe voorzitter van de VOV 8 uur geleden 5
GroenLinks Voorschoten ging op bezoek bij Groen Schoten in België.
GroenLinks Voorschoten ontmoet Groen Schoten gisteren 1
Afbeelding
Repair Café op 25 mei 2 mei, 15:32
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 mei, 16:32 1