Afbeelding
Foto: Ellen de Vette

Wees Loyaal Koop Lokaal Juwelier Florentijn

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Bij Juwelier Florentijn was het rustiger dan gewoonlijk. 'Ankarien Hijdra vertelt, 'Ook wij merken natuurlijk dat er minder publiek door de Schoolstraat loopt en daardoor voor de etalage blijft staan. Zelfs reparaties en het vervangen van horlogebatterijen is minder. Terwijl dat gewoon door kan gaan, alleen duurt het vervangen van een horlogebatterij nu iets langer, i.v.m. extra voorzorgsmaatregelen en reiniging.

De afgelopen weken zijn we alleen op vrijdag en zaterdag open geweest, maar vanaf vrijdag 17 april gaan we weer dagelijks open. Wel hebben wij de openingstijden iets aangepast, gedurende deze periode zijn wij van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Natuurlijk volgen wij ook de richtlijnen van het RIVM en hebben we boven de toonbank een scherm hangen en staat er te allen tijde handgel ter beschikking voor zowel de klant als voor ons.

10 mei Moederdag!
'Het is 10 mei Moederdag, uit ervaring weten we dat heel wat partners en kinderen moeder verwennen met een mooi sieraad of een nieuw horloge. En wie in alle rust een sieraad of trouwringen wil uitzoeken kan dat ook op afspraak doen! Bel ons gerust op 071 561 2819 ', nodigt het echtpaar Hijdra van Florentijn Juwelier in de Schoolstraat uit.

Nieuws overzicht

De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 11 uur geleden
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 12 uur geleden
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 19 uur geleden
Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! gisteren
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 26 apr, 20:00