Afbeelding

BSN rugby jeugd trainen weer, nieuwe kids welkom!

Algemeen

Na een periode waarin training verboden was vanwege de uitbraak van het coronavirus, zijn de jonge spelers van de BSN Rugby Club onlangs weer met hun training begonnen. Kinderen en coaches zijn erg blij om weer op het veld te staan.

De BSN Rugby Club traint normaal op de sportvelden van The British School in Voorschoten. Omdat het schoolterrein vanwege het coronavirus gesloten is, moest BSN Rugby op zoek naar een tijdelijke vervangende trainingslocatie. De Rugby club is dan ook erg blij dat zij gebruik kunnen maken van het sportveld van Hotel / Restaurant de Gouden Leeuw in Voorschoten. De komende periode trainen de 6 - 12 jarigen, de Turvens, Benjis en Mini's op deze locatie.
Protocol voor verantwoorde training
Voor, tijdens en na de training moeten ouders, spelers en coaches zich houden aan protocollen opgesteld door de overheid en Rugby Nederland. Ook heeft de club toestemming aan de gemeente Voorschoten gevraagd en gekregen om weer te mogen trainen. Kids die graag willen kennismaken met rugby zijn van harte welkom om mee te trainen. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Linda Gerrits via bsnrugby.marketing@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 4 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 5 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 10 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 17 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 19 uur geleden