Afbeelding

In de boot of de VW Spijlbus in met het Prentenkabinet

Algemeen

Net als veel andere creatieve horeca ondernemers kwam ook Martin van den Ham met een nieuw concept om tijdens de corona beperkingen toch te kunnen geniet van een heerlijk ‘diner voor 2.’

Vanaf 5 juni t/m 5 juli kunt u bij Het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee in de oldtimer vw Spijlbus uit de jaren 60 met een historische toer!! Daarnaast is het ook mogelijk om in een sloep, varend door het historische Leiden te genieten van een ‘diner voor 2’.

Diner in de bus, hoe werkt het?

Kies uw tijdstip: 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 of 20.00 uur. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

U wordt ontvangen bij het Prentenkabinet met een feestelijk aperitief. Zodra u in de auto zit maakt u een mooi rondje door de stad. Tegelijkertijd wordt het voorgerecht geserveerd met een bijpassende wijn. Bij aankomst bij de Burcht van Leiden krijgt u een feestelijke scroppino aangeboden en kunt u de Burcht bezoeken. Daarna wordt bij Het Prentenkabinet het hoofdgerecht geserveerd. Tot slot wordt het dessert met koffie en thee op een verrassingslocatie geserveerd. Dit arrangement is voor 2 personen en is € 79,75 p.p. en uit te breiden met 2 kinderen uit het gezin € 49,95 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, scroppino, 2 glazen wijn/andere drankjes, koffie/thee met bonbon en bustour met chauffeur).

Mocht u een eigen camper/bus hebben dan is het arrangement € 49,95 p.p., ook kan je het arrangement met 2 familieleden uitbreiden en zijn de extra kosten 49,95 p.p..

DE BOOT IN MET HET PRENTENKABINET

Vanaf heden kunt u bij Het Prentenkabinet ook genieten van een diner voor twee op de boot.

Dineren in de boot, hoe werkt het?

Kies uw tijdstip: 12.30, 14.00, 17.30 of 20.00 uur. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

U wordt ontvangen op de boot op het Rapenburg op het gekozen tijdstip met een feestelijk aperitief!

Vervolgens wordt aan boord het voorgerecht en een bijpassende wijn geserveerd, tijdens het voorgerecht varen we een mooi tochtje door de singels van Leiden.

Na ca 45 minuten meert u weer aan op het Rapenburg en wordt op de boot het hoofdgerecht met een bijpassende wijn geserveerd. Vervolgens varen we weer een historisch rondje met tot slot een feestelijk dessert en koffie of thee.

(Dit arrangement is voor 2 personen en duurt ongeveer een kleine 2 uur.) Diner voor 2 personen € 159,50 (incl. aperitief, 3-gangen diner, 2 glazen wijn/drankjes p.p. en koffie of thee met bonbon en boothuur).

Mocht u een eigen boot hebben, dan is het arrangement € 99,95 totaal.
Bij slecht weer krijgt u een tegoed bon om deze boeking opnieuw te doen.

Voor informatie en boekingen:
"HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666/06-46023426
info@prentenkabinet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 10 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 12 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 13 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 18 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10