<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Genieten op de Vakantiestraat. Het kan nog de hele week. Foto's: Bibliotheek Voorschoten
Genieten op de Vakantiestraat. Het kan nog de hele week. Foto's: Bibliotheek Voorschoten (Foto: )
Regio nieuws

De Vakantiestraat is begonnen

Gisteren, dinsdag was de eerste dag van de Vakantiestraat, georganiseerd door de bibliotheek Voorschoten. De Vakantiestraat wordt gehouden op het veld naast de bibliotheek aan de Wijngaardenlaan. Vandaag, woensdag om 10.00 uur, start de straat met Paardenplezier en 's middags een muziekworkshop. Maar er is nog veel meer te doen deze week. 

De aftrap van de Vakantiestraat begon stralend. Juf Lieneke van De Mirtetak gaf 'Muziek op Schoot'. Rondom het thema vakantie werd er gezongen, gedanst en muziek gemaakt. In de middag maakten kinderen een windgong Van schelpen onder leiding van vrijwilligers van Natuurcentrum Katwijk. Het was best lastig om de schelpen aan het touw te rijgen. Maar het eindresultaat was prachtig!

Vandaag is er van 10.00 tot 12.00 uur Paardenplezier met Manege Vreehorst. Daarna kun je meedoen met de voorleespicknick. En van 14 tot 17 uur verzorgt Muziekvereniging Laurentius een muziekworkshop waarbij je verschillende instrumenten kunt uitproberen. Om 16.30 uur sluiten we af met een optreden!

Wil je ook komen? Meld je dan aan op www.obvw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten