<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
De Boschbloem gaat weer open, coronaproof. Foto: VSK
De Boschbloem gaat weer open, coronaproof. Foto: VSK (Foto: )
Regio nieuws

Activiteiten in De Boschbloem starten weer 'coronaproof'

Traditiegetrouw starten na de schoolvakanties alle activiteiten weer op. Dit jaar is het net even anders. 

Doordat De Boschbloem vanaf midden maart tot juni gesloten was vanwege het corona-virus, is een aantal activiteiten weer vanaf 1 juni begonnen zodra het mocht (jeu de boules, naailes, schaken, quilten, ikebana, line dancing) en is er geen zomerstop geweest. 

Andere activiteitenleiders hebben, in overleg met de deelnemers, wel gekozen voor een pauze tot na de schoolvakanties. Vooral omdat zij de ontwikkeling van het corona-virus nog even wilden afwachten. Maar vanaf september gaan ook zij weer van start. Voor de klaverjassers en bridgers zijn inmiddels tafels vergroot, zodat de 1,50 m afstandregel gehandhaafd kan worden. 

De Boschbloem is volledig “corona-proof” met gescheiden looproutes, extra garderobe, desinfectiemateriaal, spray om de tafels schoon te maken, de 1,50 m afstand is duidelijk aangegeven, en er wordt extra schoongemaakt. 

Klaverjassen is al weer begonnen, maar de bridgers willen nog even de kat uit de boom kijken. Yoga en fiftyfifty fitness beginnen half september in De Boschbloem. Voor die tijd worden de lessen digitaal (via “Zoom”) aangeboden. Tekenen & acquarel beginnen in oktober, evenals de Spaanse les. De startdatum van ballroomdansen is nog onzeker, omdat de naleving van de RIVM-regels bij deze activiteit lastig is. 

Kortom het wordt weer levendiger en gezelliger in De Boschbloem, maar we zijn er nog niet. Op de website (boschbloem.nl) staan alle details, met contactgegevens voor meer informatie. Daar staat ook per week het programma voor die week.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten