<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
De fietsbel die Voorschotenaar René Emmerik ontwierp. Foto Two-O
De fietsbel die Voorschotenaar René Emmerik ontwierp. Foto Two-O (Foto: )
Regio nieuws

Als ik met mijn fietsbel bel

(persbericht) ”Weinig dingen zijn zo Nederlands als het geluid van een fietsbel. Het jonge Amsterdamse bedrijf Two-O product met ontwerper Renée Emmerik uit Voorschoten lanceerde een eigen collectie meubilair en lifestyle producten. In de collectie vindt je onder andereeen houten fietsbel, Bella, uniek in zijn soort!

BELLABella is een ode aan de fietsbel en geïnspireerd op de miljoenen fietsers die zich dagelijks door Nederland voort bewegen. Bij deze bel staan net als de houten fietskrat van Two-O, kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom is er gekozen voor walnotenhout. 

De vorm van Bella is gebaseerd op de grote klassieke fietsbellen die onze opa’s enoma’s gebruikten. Een tikkeltje retro, maar toch erg van deze tijd en in een modern jasje. De houten bovenkant dient als klankkast en draagt een gegraveerde plattegrond van het Two-O fietsgebied: Amsterdam.

Het ontwerp van de Bella is tot stand gekomen door de samenwerking met Renée Emmerik.“Ik was reeds fan van de ontwerpen van Two-O. Toen het idee voor de Bella fietsbel ontstond wist ik gelijk bij wie ik moest zijn: Design & Duurzaamheid dat zijn speerpunten van Two-O en dit is een perfecte match met het Bella project. Samen met eigenaar en mede-oprichter van Two-O, Rodny Heemskerk werd het ontwerp volledig uitgedacht en uitgedetailleerd. Rodny is verantwoordelijk voor de productie en product ontwikkeling van het Amsterdamse bedrijf: Een nieuw product uit ontwikkelen is een uitdaging die wij bijTwo-O graag aan gaan. De samenwerking om Bella tot stand tebrengen heeft tot een verrassend product geleid en een echte eye-catcher voor je fiets. De fietsbel sluit perfect aan bij onze houten fietskratten waar reeds menig liefhebber mee kanpronken.”

Meer info:  Renée Emmerik renee.emmerik@gmail.com.. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten