<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
De A4 gaat dit weekend dicht. Comol5 legt uit wat er gaat gebeuren.
De A4 gaat dit weekend dicht. Comol5 legt uit wat er gaat gebeuren. (Foto: Comol5.nl)
Regio nieuws

Wat gebeurt er dit weekend op de A4?

Vanavond gaat het weekendwerk op de A4 weer van start! Tijdens de verkeersafsluiting tot en met maandag 05.00 uur, wordt 24/7 gewerkt op het deel tussen Leidschendam en Leiden. 

Ter hoogte van Leidschendam wordt een duiker gebouwd die straks moet zorgen voor een goede waterhuishouding tussen de twee polders aan weerszijden van de rijksweg. 

Daarnaast wordt de rijbaan verlegd naar de definitieve locatie ter hoogte van het toekomstige knooppunt Hofvliet als onderdeel van de RijnlandRoute. Aanstaande maandagochtend rijdt het verkeer richting Den Haag al onder de fly-overs door. Het verkeer richting Amsterdam volgt 12 oktober.

In de afgelopen maanden is voor de verplaatsing van de rijbaan alles voorbereid, zoals het aanbrengen van asfalt, geleiderail, verlichting en signaalborden. Het komende weekend wordt de overgang gemaakt tussen het bestaande deel en het nieuwe deel waar het verkeer straks op aansluit. 

Bekijk hier de foto’s en het filmpje hoe het verkeer richting Den Haag vanaf maandagochtend 21 september rijdt.

Bron: Comol5.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten