<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Optreden Harmonie Voorschoten bij Topaz Foreschate

Na de zomervakantie heeft Harmonie Voorschoten haar repetities hervat. Voor de orkestrepetities volgt Harmonie Voorschoten nog steeds het coronaprotocol van de muziekbond KNMO. Vanwege de voorgeschreven 1,5 meter afstand tussen de muzikanten zijn optredens voorlopig alleen mogelijk met een kleine bezetting.

Op zondag 20 september heeft een ensemble bestaande uit 10 muzikanten van de harmonie een optreden verzorgd in de binnentuin van Topaz Foreschate. Binnen spelen is nog niet mogelijk, maar gelukkig was het prachtig weer en erg gezellig in de tuin. Het programma was net als bij vorige optredens een mix van filmmuziek, popmuziek en herkenbare oude liedjes zoals “Ja Zuster Nee Zuster”, “Het Dorp” en “Aan de Amsterdamse Grachten”. Vanwege de voorschriften mocht het publiek niet meezingen, maar de toehoorders genoten zichtbaar. Ook de muzikanten waren blij om een optreden voor de bewoners van Topaz Foreschate te mogen verzorgen.

Wil jij ook musiceren bij Harmonie Voorschoten, kom dan een keer vrijblijvend kennismaken op de vrijdagavond in het Bondsgebouw. Van 19:00 tot 19:45 repeteert het leerlingenorkest, van 20:00 tot 21:30 uur het grote orkest. Onlangs zijn drie nieuwe leerlingen gestart bij het leerlingenorkest, maar er is nog plek voor meer muzikanten. Zowel beginnende als meer gevorderde muzikanten zijn welkom om te komen luisteren en eventueel een keer mee te spelen. Hiervoor kun je je vooraf aanmelden bij Kim de Jonge (email kjadejonge@gmail.com), maar dat is niet verplicht. Voor informatie over de vereniging kun je kijken op www.harmonievoorschoten.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten