Afbeelding
Foto: Ellen

TeGoedbon Tot € 70,- terug voor energiebesparing!

Algemeen

De gemeente Voorschoten start met een verduurzamingsactie waarmee huishoudens hun huis kunnen verduurzamen, energiekosten en Co2 uitstoot kunnen verlagen en hun wooncomfort kunnen verhogen. Met deze actie worden woningeigenaren uit Voorschoten gestimuleerd om bij te dragen aan een energie neutraal Voorschoten.  

“Mis deze kans niet om je steentje bij te dragen aan de duurzaamheidsambitie van Voorschoten” aldus wethouder Erika Spil (duurzaamheid, milieu en energie). “Door deze teGoedbon ter waarde van

€ 70,- te gebruiken, zet ook jij een eerste stap op weg naar een beter milieu. Het lijkt misschien een kleine stap, maar als alle 60.000 teGoedbonnen die in Nederland worden verspreid worden ingewisseld, maken we met elkaar een enorme impact”.

 Voor wie en waarvoor?
Tussen 28 september en 18 oktober ontvangen 7075 woningeigenaren uit Voorschoten een brief en teGoedbon van € 70,-.  Met deze bon (voucher) kunnen bijvoorbeeld energiezuinige ledlampen, een waterbesparende douchekop of warmte-isolerend radiatorfolie worden gekocht. Ook een energieadvies op maat is mogelijk. Alle mogelijkheden staan in een folder die bij de brief zit. Voorwaarde voor teruggave van het geld is dat alles is aangeschaft bij één aanbieder, bouwmarkt of webwinkel. De voucher bevat een unieke code, waarmee het bestede bedrag tot € 70,- kan worden teruggevraagd. Deze regeling met het Duurzaam Bouwloket loopt tot het einde van het jaar.  

 Op is op...?
Voor?de 7075 Voorschotense?woningeigenaren zijn?er 2.598 ?teGoedbonnen?beschikbaar. Dat zijn er best veel, maar er geldt wel ‘op is op’. Dus die het eerst komt die het eerst maalt. Op de website www.duurzaambouwloket.nl staat alle (overige) informatie over deze actie en hoe het werkt.

Op zoek naar inspiratie en informatie?
Voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie of persoonlijk advies, organiseert de gemeente Voorschoten samen met het Duurzaam Bouwloket op 27 oktober een webinar. Vanaf 19.30 uur wordt u geïnformeerd over energie besparen en comfortabel wonen. Adviseurs van het Duurzaam Bouwloket zitten voor u klaar om al uw persoonlijke vragen te beantwoorden. De energiecoaches van de gemeente Voorschoten kunnen u op deze avond alles vertellen over wat zij voor u kunnen betekenen, maar ook hoe u zelf energiecoach kunt worden. Aanmelden voor deze avond kan via https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar-voorschoten.

Inwoners van Voorschoten die niet tot die tijd kunnen wachten, kunnen voor inspiratie en uitleg over de teGoedbon alvast terecht op www.duurzaambouwloket.nl.  

Nieuws overzicht

Afbeelding
Groep 8b RKBS De Regenboog winnaar Magazine Awards Zuid Holland 55 minuten geleden
Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 1 uur geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 2 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 21 uur geleden