<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>halloween background concept, backgrounds night sky with full moon and clouds. Elements of this image furnished by NASA</p>

halloween background concept, backgrounds night sky with full moon and clouds. Elements of this image furnished by NASA

(Foto: MemoryStockphoto)

Morgen: Griezelen en gruwelen met Halloween

Zaterdag 31 oktober is het Halloween. 
Het feest waarvoor iedereen zijn best doet er zo griezelig mogelijk uit te zien. Kinderen bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen: trick or treat! Daarom hebben de meeste mensen zaterdagavond al een bak met snoep bij de voordeur klaar staan!

Ook het centrum van Voorschoten staat die zaterdagmiddag in het teken van gruwelen en griezelen! De activiteiten zijn dit jaar zo georganiseerd dat rekening met de corona voorschriften gehouden kan worden. Dus geen pompoenen uithollen dit jaar en geen optocht met muziek.

Wil je er zo griezelig mogelijk uitzien dan kun je je vanaf 12.00 uur laten schminken, bij Hudson aan het Deltaplein staan de schminkheksen klaar om je onherkenbaar te maken.

Daarna steek je over naar Mijn iDé aan de Schoolstraat Boulevard (voorheen Foto van den Boogaardt) waar iedereen die er héén griezelig uitziet gratis op de foto mag.

Die middag tref je ook de Snertheksen heksen aan. Zij delen (rekening houdend met de 1,5 meter afstand) erwtensoep uit.

Let goed op die middag, want er lopen ook een aantal Grabbeltonheksen in het centrum van Voorschoten. Je mag uit de grabbelketel een bonnetje grabbelen waarmee je bij een winkelier iets lekkers op mag halen.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten