t.Foto: Katemangostar - freepik.com
t.Foto: Katemangostar - freepik.com Foto: Goncalo Costa

Alzheimer Café online thema-avond op 18 november

Algemeen

Op woensdagavond 18 november vanaf 19.30 uur organiseert Voorschoten Voor Elkaar weer een thema-avond van het Alzheimer Café Voorschoten.

Thema van deze avond is: Wat kun je precies verwachten van een casemanager?

De gastspreker is: Kiek Alkemade (casemanager dementie)

Je weg vinden in het oerwoud van wetten, regels en (zorg)mogelijkheden is een flinke opgave. Een onafhankelijk casemanager dementie wijst jou als mantelzorger de weg, is een luisterend oor en begeleidt je naaste met dementie en jou. Wat kun je precies verwachten van een casemanager?

Vanwege de laatste RIVM maatregelen zal de gehele avond alleen online te volgen zijn!

De avond zal worden gefilmd en uitgezonden via een YouTube kanaal. De hyperlink naar waar de bijeenkomst live te volgen is zal te vinden zijn op: www.alzheimer.cafe. Wanneer je op de betreffende webpagina een stukje naar beneden scrolt vind je een knop naar de uitzending.

Tijdens de uitzending bieden we de mogelijkheid om je vragen telefonisch te stellen via telefoonnummer 06 - 57 14 12 80.

Bel voor meer informatie telefoonnummer 071 - 561 90 01 of mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl. Zonodig helpen we je verder met de manier waarop je de avond online kunt volgen. Meer informatie kunt ook vinden op onze website: http://www.voorschotenvoorelkaar.nl/2020/alzheimer-cafe-18-november-casemanagement

Het Alzheimer Café Voorschoten is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers, hulpverleners of andere geïnteresseerden. Het heeft de gezelligheid van een café en biedt voorlichting, contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Onder leiding van een gespreksleider wordt ingegaan op allerlei aspecten van dementie.

Nieuws overzicht

De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 15 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 20 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42
Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 16 apr, 10:46