Help Muziekvereniging Laurentius en koop een kerststuk. Bestellen kan vanaf nu. Foto: Nelleke de Vries
Help Muziekvereniging Laurentius en koop een kerststuk. Bestellen kan vanaf nu. Foto: Nelleke de Vries

Kerstactie Laurentius is digitaal, bestellen kan vanaf nu

Algemeen Regio nieuws

Ook voor Muziekvereniging Laurentius was het een vreemd jaar. Vrijwel alle optredens werden afgezegd en dat is te merken in de verenigingskas. De enige inkomsten waar de vereniging nu nog op kan hopen is de Kerstactie. Die is dit jaar helemaal digitaal.

 2020 had een jaar moeten worden vol mooie optredens in binnen- en buitenland. Maar het ging anders. Welgeteld één optreden voor de drumfanfare in februari en daarna ging de boel op slot. Ook Jong Laurentius heeft zich dit jaar nauwelijks kunnen laten zien. Koningsdag, een dag waar het seizoen mee start en de vereniging die zich in eigen dorp kan laten zien, ging niet door en ook het parkconcert werd op het laatste moment afgeblazen. De laatste is een concert waar alle orkesten van de vereniging zich laten zien en horen. Het concertorkest had zich voor de gelegenheid, en geïnspireerd door de huidige omstandigheden, voorbereid met passende muziek zoals ‘de Song of Hope’ met o.a. ‘Rollercoaster’ en ‘you’ll never walk alone’. Of het Charles Dickensorkest kan optreden, is ook nog maar de vraag. De optredens in het dorp in de passende kleding, het optreden bij kasteel Duivenvoorde zullen allemaal niet doorgaan. Er is zelfs al besloten het pietenorkest thuis te laten.

Koop een kerststuk van Laurentius
Belangrijk voor onze gezondheid maar financieel is het geen gezond jaar voor de Muziekvereniging. Om de pijn iets te verlichten kunnen de leden nog één actie volbrengen: de jaarlijkse kerstactie. Dit jaar geen kraam, zoals altijd en de leden gaan ook niet langs de deuren voor de verkoop maar helemaal digitaal! En de vereniging hoopt op veel steun.

Kies voor een rood of wit kerststuk of, op verzoek, opgemaakt in een aangeleverde vaas. Kransen zijn er in veel varianten en kleur kan op verzoek. Alles wordt opgemaakt met veel groen op natuurlijke basis. Een stukje kost € 9.- en een krans € 12,50.

Bestellen
Bestellen kan via het bestelformulier op de site laurentiusvoorschoten.nl via de sociale kanalen, telefonisch via 071-5610022 (inspreken op voicemail) email (v.d.krogt@ziggo.nl) of stuur een appje naar 06-22202346. Natuurlijk is ook mogelijk om langs te komen in het clubgebouw aan de Anthonie van Leeuwenhoekkade 37, maar volg dan de bewegwijzering. De leden zijn aanwezig vanaf 7 december tot 14 december.

Namens muziekvereniging Laurentius: zorg voor jezelf en voor elkaar.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 6 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 23 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 21 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27