<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Help Muziekvereniging Laurentius en koop een kerststuk. Bestellen kan vanaf nu. Foto: Nelleke de Vries </p>

Help Muziekvereniging Laurentius en koop een kerststuk. Bestellen kan vanaf nu. Foto: Nelleke de Vries

(Foto: )
Regio nieuws

Kerstactie Laurentius is digitaal, bestellen kan vanaf nu

Ook voor Muziekvereniging Laurentius was het een vreemd jaar. Vrijwel alle optredens werden afgezegd en dat is te merken in de verenigingskas. De enige inkomsten waar de vereniging nu nog op kan hopen is de Kerstactie. Die is dit jaar helemaal digitaal.

 2020 had een jaar moeten worden vol mooie optredens in binnen- en buitenland. Maar het ging anders. Welgeteld één optreden voor de drumfanfare in februari en daarna ging de boel op slot. Ook Jong Laurentius heeft zich dit jaar nauwelijks kunnen laten zien. Koningsdag, een dag waar het seizoen mee start en de vereniging die zich in eigen dorp kan laten zien, ging niet door en ook het parkconcert werd op het laatste moment afgeblazen. De laatste is een concert waar alle orkesten van de vereniging zich laten zien en horen. Het concertorkest had zich voor de gelegenheid, en geïnspireerd door de huidige omstandigheden, voorbereid met passende muziek zoals ‘de Song of Hope’ met o.a. ‘Rollercoaster’ en ‘you’ll never walk alone’. Of het Charles Dickensorkest kan optreden, is ook nog maar de vraag. De optredens in het dorp in de passende kleding, het optreden bij kasteel Duivenvoorde zullen allemaal niet doorgaan. Er is zelfs al besloten het pietenorkest thuis te laten.

Koop een kerststuk van Laurentius
Belangrijk voor onze gezondheid maar financieel is het geen gezond jaar voor de Muziekvereniging. Om de pijn iets te verlichten kunnen de leden nog één actie volbrengen: de jaarlijkse kerstactie. Dit jaar geen kraam, zoals altijd en de leden gaan ook niet langs de deuren voor de verkoop maar helemaal digitaal! En de vereniging hoopt op veel steun.

Kies voor een rood of wit kerststuk of, op verzoek, opgemaakt in een aangeleverde vaas. Kransen zijn er in veel varianten en kleur kan op verzoek. Alles wordt opgemaakt met veel groen op natuurlijke basis. Een stukje kost € 9.- en een krans € 12,50.

Bestellen
Bestellen kan via het bestelformulier op de site laurentiusvoorschoten.nl via de sociale kanalen, telefonisch via 071-5610022 (inspreken op voicemail) email (v.d.krogt@ziggo.nl) of stuur een appje naar 06-22202346. Natuurlijk is ook mogelijk om langs te komen in het clubgebouw aan de Anthonie van Leeuwenhoekkade 37, maar volg dan de bewegwijzering. De leden zijn aanwezig vanaf 7 december tot 14 december.

Namens muziekvereniging Laurentius: zorg voor jezelf en voor elkaar.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten