Logo voorschotensekrant.nl
<p>Wanda de Ruiter: &#39;We willen hier in de buurt echt iets moois opbouwen&rsquo;&rsquo; </p>

Wanda de Ruiter: 'We willen hier in de buurt echt iets moois opbouwen’’

(Foto: )
Ondernemer in beeld

De Uitvinder: een nieuw maar ervaren kinderdagverblijf

Je hebt nu nog even de fantasie van een kind nodig om in de stalenconstructie op het bouwterrein in de Vlietwijk een levendige kinderopvang te zien. Toch is het in maart 2021 al zover: dan opent het nieuwe kinderdagverblijf ‘De Uitvinder’ haar deuren.

Voorschoten- ,,Het is altijd spannend om een nieuwe locatie te openen, maar we kijken er ontzettend naar uit. We willen snel een vertrouwde en warme plek in de buurt worden’’, vertelt eigenaresse Wanda de Ruiter, die al ruim zeventien jaar ervaring in de kinderopvang heeft in Leiden. ,,Ook verzorgen we al een tijd op bijna alle scholen in Voorschoten de overblijf en daardoor is het hier voor mij bekend en vertrouwd geworden. We waren hier alleen nog niet aanwezig met een locatie. Dat we hier nu opengaan voelt dus als een logische stap’’.

Kinderdagverblijf
'De Uitvinder'
start in maart 2021


In Leiden staan de kinderopvanglocaties waar Wanda de drijvende kracht achter is, bekend om het zachte en familiaire karakter. De lijntjes zijn kort en alles kan. ,,We worden weleens de Pippi Langkous onder de kinderdagverblijven genoemd. Ik denk dat zowel kinderen als ouders zich bij ons heel snel op hun gemak voelen’’, zegt Wanda, die ervan overtuigd is dat ook de nieuwbouw aan de Professor van der Waalslaan binnen de kortste keren de sfeer van Villa Kakelbont ademt.

Daarbij is het spiksplinternieuwe pand straks helemaal ingericht op alle gemakken die kinderen zich wensen. De gezichten die De Uitvinder straks gaan leiden zijn gepokt en gemazeld binnen de kinderopvang en bovendien al scherp op elkaar ingespeeld. ,,We gaan met een vast en ervaren team aan de slag in Voorschoten. Ook ikzelf begin bij De Uitvinder. We willen hier in de buurt echt iets moois opbouwen’’, benoemd Wanda.

De naam ‘De Uitvinder' past in ieder geval goed in een buurt waar straten de namen van Marie Curie en Van der Waals en al dragen. ,,En het is natuurlijk een knipoog naar alle kinderen die de wereld ontdekken en hopelijk dus ook ons nieuwe kinderdagverblijf. Inschrijven kan in ieder geval al via: www.kdvdeuitvinder.nl''.

Meer berichten