Afbeelding
Foto: Lions Voorschoten

Lions oliebollen alleen online te bestellen

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Door COVID-19 is het afgelopen jaar is voor iedereen bijzonder geweest. Voor velen zijn COVID-19 en/of die maatregelen ook echt ingrijpend geweest. Zeker voor mensen die toch al moeite hadden zich staande te houden in onze veeleisende maatschappij. De vraag naar ondersteuning vanuit de voedselbanken is toegenomen, terwijl het aanbod is verminderd. De Lions Voorschoten willen samen met u proberen daar toch enige verlichting in te brengen en gaan, zoals elk jaar, weer oliebollen en appelbeignets verkopen.

Door de deze week afgekondigde stringente maatregelen kunnen we dit jaar helaas GEEN kraampje op onze gebruikelijke plek bij de HEMA inrichten. De verkoop zal dit jaar alleen via de website www.lionsvoorschoten.org geschieden. U kunt daar voor het goede doel de lekkerste oliebollen en appelbeignets van Voorschoten (weer gebakken door bakkerij Verhoog) bestellen. Bestellen kan tot uiterlijk dinsdag 29 december 12.00 (in de middag). De bestellingen worden op 31 december bij u thuis bezorgd.

Daarnaast verzamelen we ook dit jaar Douwe Egberts punten. De pakken koffie die we daarvan kunnen aanschaffen gaan ook naar de voedselbank. Nu de bekende inleverpunten gesloten zijn, kunt u uw punten deponeren in de brievenbus van Kwadraad makelaardij: Schoolstraat 129.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 16 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 16 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 16 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 16 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 21 uur geleden