Notaris Anita van Straaten van Boom notariaat verrichte afgelopen maandag de trekking van de loterij van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten
Notaris Anita van Straaten van Boom notariaat verrichte afgelopen maandag de trekking van de loterij van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten Foto: Sandra de Jong

Loterij VOV groot succes dankzij gulle Voorschotense ondernemers

Algemeen Regio nieuws

Maandag 8 februari heeft notaris Anita van Straaten van Boom notariaat de trekking van de loterij van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten verricht. En dat was nog best een flinke klus, want de Voorschotense ondernemers hadden maar liefst 80 prijzen beschikbaar gesteld voor deze loterij.

Normaal gesproken organiseert de VOV elk jaar een feestavond in het cultureel centrum met een grote loterij. Zoals te begrijpen valt, kon deze helaas afgelopen jaar niet doorgaan. Daarom heeft het bestuur van de VOV als verrassing toch een loterij voor haar leden bedacht. Het lidmaatschapsnummer van de leden is het persoonlijke lotnummer.

Notaris Anita van Straaten heeft de 80 winnaars van de prijzen getrokken. Deze winnaars zullen bekend worden gemaakt in de eerstvolgende nieuwsbrief van de VOV en zullen dan ook op de website worden gepubliceerd. De gelukkige winnaars kunnen hun prijzen op 8 en 9 maart tussen 10.00 en 12.00 uur afhalen in het gebouw van de VOV aan de Professor Einsteinlaan 3.

De loterij is een groot succes dankzij de bereidwilligheid van veel Voorschotense ondernemers, die zeer gul mooie prijzen beschikbaar stelden. 

De VOV wil dan ook graag de volgende ondernemers danken voor hun bijdrage: Jumbo Voorschoten Van Vliet, Albert Heijn, Hoogvliet, Van der Valk hotel De Gouden Leeuw, Mijn iDé Foto, Dirk van den Broek, Vishandel de VisArend, Restaurant La Casita, Hofland Apotheek, Bentley-opticiens, Verhoog Dierenspeciaalzaak, Besuyen Rijwielhandel, Optie 1 Smart Living, Vertelman Groenten en Fruit, Cigo gemakswinkel, Primera, Mooi Parfumerie, Slijterij Adegeest, Droomvisie, Heijmans IJzerwaren & Gereedschappen, Florentijn Juwelier, Service Apotheek Voorschoten, Bakker van Maanen, Bloemen Marco Spiegeler, De Veursche Kaasboetiek, Pannenkoekenrestaurant Tante Tokkie ( Gouden Leeuw), Het Wapen van Voorschoten, Electro World de Ru en Schoonheidssalon Vanessa Karremans.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 2 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 6 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 7 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 8 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 9 uur geleden