<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>De eerste schaatser die zich op het gladde ijs waagt!</p>

De eerste schaatser die zich op het gladde ijs waagt!

(Foto: VSK)

De IJsbaan is geopend

Voorschoten - Vanmorgen, 11 februari 2021, een prachtige winterdag, heeft burgemeester Charlie Aptroot  de Voorschotense landijsbaan geopend. De baan ligt er fantastisch bij, het ijs is 10 cm dik, is spiegelglad en het belooft de komende dagen prachtig schaatsweer te blijven.

‘Ik ben blij dat er nu weer iets leuks gebeurt’, zegt de burgemeester. Ik feliciteer de ijsclub en alle Voorschotenaren dat na heel hard werken door het bestuur en de vele vrijwilligers nu de ijsbaan open kan. Met een ferme klap met een grote houten klepper verklaarde hij de ijsbaan geopend.

De ijsbaan is alleen toegankelijk voor leden van de ijsclub STGV. Het bestuur heeft de dag opgedeeld in tijdslots, kijk op de website www.stgv.nl voor informatie en openingstijden.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten