Afbeelding
Foto:

Bestuurslid worden bij de vereniging Noord-Hofland

Algemeen

PERSBERICHT

VACATURES: BESTUURSLEDEN V/M

De vereniging Noord-Hofland is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde bestuurders. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met enige bestuurservaring maar vooral met affiniteit met het maatschappelijk doel van onze vereniging. Het bestuur behartigt de belangen van de vereniging Noord-Hofland en haar activiteitencentrum Alettahof. Zij onderhoudt contact met gemeentebestuur, met politieke en maatschappelijke organisaties, andere verenigingen en coördineert alle activiteiten in ons activiteitencentrum. Binnen het bestuur worden functies en taken in goed overleg verdeeld onder de bestuursleden.

Het doel van de vereniging is het beheren van het activiteitencentrum Alettahof ten behoeve van de inwoners van Noord-Hofland van jong tot oud, en het bevorderen en uitvoeren van activiteiten gericht op ontplooiing van recreatieve en sociale mogelijkheden van de jeugd en de inwoners van Noord-Hofland. De vereniging Noord-Hofland is een actieve, creatieve en betrokken wijkvereniging die functioneert als verbindende schakel voor de inwoners van m.n. de wijk Noord-Hofland onder het motto: Samen maken we de buurt nog mooier!

In ons activiteitencentrum Alettahof zijn wekelijks ca. 400 leden actief. De activiteiten zijn o.a. bezig zijn met keramiek, schilderen, fotografie, yoga, tekenen, bridgen en klaverjassen. Daarnaast wordt er wekelijks gerepeteerd door een zang en dansvereniging en kun je Engelse les volgen. En de ouderen uit de wijk komen wekelijks op woensdagochtend naar ons seniorencafé.

Belangstelling?

Ben je enthousiast geworden om het Alettahof te ondersteunen en wil je een bijdrage leveren aan onze maatschappelijke doelstellingen? Laat weten wat je voor ons kunt en wilt betekenen. Neem dan contact op met: Bart van der Ploeg, 06-16462942.

We ontvangen graag je reactie!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 6 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 11 uur geleden 25
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24