<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p><br>Esther Remmerswaal (Rabobank, links) en Pieter van Dijken, voorzitter van Voorschoten &rsquo;97.Foto PR</p>


Esther Remmerswaal (Rabobank, links) en Pieter van Dijken, voorzitter van Voorschoten ’97.Foto PR

(Foto: )
Regio nieuws

Voorschoten ’97 & Rabobank: partners in de regio

Voor veel bedrijven bestaat het sponsoren van verenigingen uit het schenken van alleen een geldbedrag. De Rabobank gaat een stap verder. Met hun sponsoring worden ze tevens partner van verenigingen op maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en gezonde voeding. De samenwerking met Voorschoten ’97 is er een mooi voorbeeld van.

De Rabobank is van oudsher een sponsor van Voorschoten ’97. Met een recent ondertekend driejarig contract slaan de bank en de vereniging een nieuwe weg in om ook maatschappelijke thema’s samen te omarmen en aan te pakken. De ondertekenaars zijn Harry Wientjens namens Rabobank en Pieter van Dijken namens Voorschoten ’97. Esther Remmerswaal is er als accountmanager van Rabobank bij betrokken. Zij vertelt er meer over.

Maatschappelijke thema’s
“Voorschoten ’97 is een mooie grote vereniging die midden in de samenleving staat. Dit past binnen onze nieuwe opvattingen over sponsoring. Met sponsoring versterken we het verenigingsleven en daarmee de plaatselijke gemeenschap. Ook delen we netwerken. Brug8 is betrokken geweest bij het uitstippelen van een nieuwe toekomst voor de vereniging. En we brengen Voorschoten ’97 in contact met andere verenigingen om met elkaar ervaringen te delen. Daarnaast leverden we een financiële bijdrage aan de Rendierenloop”, aldus Esther.

Nieuwe businessclub
Jaarlijks zijn er drie activiteiten waarvoor in de sponsorovereenkomst doelstellingen zijn afgesproken. Rabobank ondersteunt Voorschoten ’97 bij het aanbieden van gezonde alternatieven in de kantine. Een ander punt is het verder activeren van de Businessclub 2.0. Voor de Rabobank is het betrekken en verbinden van ondernemers bij de club heel belangrijk. De bank is vertegenwoordigd bij gesprekken met het bestuur en mensen die ervaring hebben met de oprichting van een Businessclub om tot een nieuwe opzet te komen. “We omarmen het concept “Support your sponsor”, waarbij het bestuur de leden stimuleert hun producten bij de sponsors van de vereniging af te nemen. Het is prettig als een lid van de club aan Rabobank denkt als hij of zij een hypotheek nodig heeft of een ondernemer een afspraak maakt met een adviseur om kennis te maken. Op die manier kunnen we elkaar versterken”, geeft Esther aan.

Betrokken
Esther Remmerswaal is enthousiast over de nieuwe afspraken. “De samenwerking met het nieuwe bestuur is heel goed. Ze zijn betrokken, denken vooruit en betrekken actief de leden bij de vereniging. Dat is een grote stap vooruit. De Rabobank is zelf ook een vereniging, wij kunnen ook nieuwe leden gebruiken. Financiën is onze business, maar het verbinden van partijen vinden wij minstens zo belangrijk. Voorschoten ’97 & Rabobank. Goed voor de club en goed voor de buurt.” Ondernemers die méér willen weten over de diensten van de Rabobank kunnen contact opnemen met esther.remmerswaal@rabobank.nl of (06) 20 08 91 12.&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten