<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Europaweg tussen A4 en Lammenschans volgend weekend dicht

De provincie Zuid-Holland werkt vanaf vrijdagavond 30 april 20.00 uur tot maandagochtend 3 mei 05.00 uur aan de N206 Europaweg in Leiden. In dit weekend is de weg tussen de A4 en het Lammenschansplein (Lammebrug) afgesloten voor verkeer.

In dit weekend verwijdert de aannemer de oude asfaltlaag en brengt een nieuwe asfaltlaag aan. Dit is nodig omdat de weg, ook doordat het afgelopen winter heeft gevroren, op veel plaatsen beschadigd is. Zo zorgt de provincie voor de veiligheid van weggebruikers en blijft Zuid-Holland bereikbaar.

De N206 is van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur tussen de A4 en het Lammenschansplein afgesloten voor verkeer. De Kanaalweg en Lammenschansweg zijn bereikbaar vanaf de Voorschoterweg en omgekeerd. De omleiding verloopt via de N447 – Noordsingel – N14 en A4 en omgekeerd. Het doorgaande verkeer kan via de Willem de Zwijgerlaan rijden en de toe-afrit 6 Hoogmade gebruiken. Dit staat aangegeven op borden langs de weg.

Bestemmingsverkeer van en naar de Vlietweg, Cronesteyn en Vrouwenweg wordt omgeleid via de kant van Zoeterwoude via de aansluiting N206 met de Dirk van Santhorstweg. Voor de route van en naar de Vlietweg geldt een hoogtebeperking van 2,10 meter! Voertuigen hoger dan 2,10 meter kunnen als dat noodzakelijk is de N206 oversteken naar de Vrouwenweg. Daarbij geldt een wachttijd totdat de N206 is vrijgemaakt. Uitzondering: van zondag 6.00 uur tot 12.00 uur kunnen voertuigen hoger dan 2,10 meter de N206 niet oversteken. In geval van nood mogen alleen nood- en hulpdiensten de weg over.

De werkzaamheden die de aannemer in de nacht van vrijdag op zaterdag uitvoert, veroorzaken veel geluid. Hier kan de omgeving last van hebben. 

R-net bus 400 wordt door de werkzaamheden heen begeleid en rijdt daarmee volgens dienstregeling. Uitzondering: op zondag 2 mei rijdt bus 400 tussen 06.00 uur en 16.00 uur niet. Er rijdt dan een pendelbusje tussen de halte Zoeterwoude, A4 P+R en Zoetermeer Centrum West.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten