<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Foto: Rob van Engelenburg</p>

Foto: Rob van Engelenburg

(Foto: Ellen)

Stem van Voorschoten

De Alliantie Burgers Voorschoten (ABV) zet zich in voor de belangen van de inwoners van Voorschoten in de gemeentepolitiek. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat we weten wat u bezighoudt, wat u dwars zit en waar u enthousiast van wordt als het gaat om leven in Voorschoten. Met “De Stem van Voorschoten” hopen we dit nog beter in beeld te krijgen.

“De Stem van Voorschoten” is een maandelijkse peiling over een wisselend onderwerp, om te onderzoeken hoe Voorschotenaren denken over dat onderwerp. Daartoe vullen ze (anoniem) een korte vragenlijst in op de website van de Alliantie Burgers Voorschoten.

Iedereen kan mee doen aan deze peiling. Na twee weken sluiten we de peiling en maken we een korte analyse. Aankondigingen en resultaten publiceren we maandelijks in de Voorschotense Krant en op onze eigen website. Ook via de Facebook-groep “Je bent Voorschotenaar als je …” houden we u op de hoogte.

Meedoen is simpel.
Ga naar onze website (https://www.alliantie-burgers-voorschoten.nl/stem.html) en beantwoord daar de de vragenlijst. Dat kan op de computer, maar ook op uw telefoon of tablet. Alle vragen zijn multiple choice, dus een simpele klik of tik op het antwoord van uw keuze is genoeg.

Eerste peiling heeft inventariserend karakter
Op 30 april lanceren we de eerste peiling. Deze peiling heeft een inventariserend karakter, zodat we een beetje een beeld kunnen krijgen waar de pijnpunten zitten, maar ook waar we juist blij om of trots op zijn in Voorschoten. Tegelijk proberen we gevoel te krijgen voor de verschillende perspectieven die er ongetwijfeld zijn. Voorbeeldje: mensen die net vanuit een drukke wijk in Den Haag hier zijn komen wonen zullen Voorschoten misschien een prachtig groen en rustiek dorp vinden, terwijl dat voor wie hier is opgegroeid en net de laatste restjes groen uit zijn of haar buurt heeft zien verdwijnen wel eens heel anders kan liggen.

De komende peilingen zullen we nader inzoomen op meer specifieke onderwerpen.

Overigens kun u uw stem natuurlijk ook op andere manieren aan ons laten horen. Dat kan via e-mail (info@alliantie-burgers-voorschoten.nl) of door contact op te nemen met een van onze leden.

Alliantie Burgers Voorschoten


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten