Logo voorschotensekrant.nl
<p>Wie komt op 29 mei klussen in de Natuurspeeltuin?</p>

Wie komt op 29 mei klussen in de Natuurspeeltuin?

(Foto: PR)
Regio nieuws

NLdoet in de Natuurspeeltuin

Op zaterdag 29 mei is het NLdoet. Deze landelijke actie om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten, wordt jaarlijks door het Oranje Fonds georganiseerd. De Natuurspeeltuin doet mee aan deze dag en iedereen is welkom de armen uit de mouwen te komen steken. 

De Natuurspeeltuin is de laatste maanden zeer druk bezocht. De coronamaatregelen en de komst van Tante Tokkie om de hoek, hebben flink bijgedragen aan de populariteit van het terrein. Het is fijn dat er zo goed gebruik wordt gemaakt van de plek, maar door het toegenomen aantal bezoekers is er wel meer onderhoud nodig. Een extra goede reden om mee te doen met NLdoet.

De actie vindt plaats in de middag en op de agenda staan het aanvullen van de valondergronden en het opknappen van een aantal speelobjecten. Kunstenares Ludy Feyen verzorgt een workshop over het verzorgen van de wilgenobjecten.

Het klussen gebeurt coronaproof en duurt van 14:00 tot 17:00 uur. Gedurende die tijd is de speeltuin niet toegankelijk voor andere bezoekers.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl, zo kan de organisatie de klussen goed voorbereiden. 

Gereedschap ligt klaar op het terrein. Klushandschoenen zijn ook aanwezig, maar met het oog op de hygiëne wordt aangeraden om een eigen paar mee te nemen. Kinderen zijn ook van harte welkom om mee te komen helpen.

Meer berichten