Afbeelding

GroenLinks aankondiging opruimactie Ruysdaelhof

Algemeen

Persbericht GroenLinks Voorschoten  

 Zaterdag 29 mei houden we met GroenLinks weer een opruimactie. Deze keer starten we bij de Ruysdaelhof (Vlietwijk) na herhaalde klachten dat hier heel veel zwerfafval ontstaat bij de ondergrondse vuilcontainers. We verzamelen even voor 13.00 uur bij de Ruysdaelhof en maken dan een ronde door Vlietwijk en Bijdorp langs de diverse (ondergrondse) containers. 

 GroenLinks Voorschoten houdt al diverse jaren geregeld opruimacties in het dorp. Eerder zijn onder andere de beide stations en omgeving, maar ook het Berkhoutpark, Park Rosenburgh, de Hoflandbrug en Noord-Hofland aangepakt. Voor ons is het belangrijk dat we zorgen voor een schoon en leefbaar milieu en omgeving. We betrekken daar ook graag de inwoners bij, tenslotte is het ook de (leef)omgeving van iedereen. Gezamenlijk kunnen we elkaar en de gemeente helpen om voor een schone en leefbare omgeving te zorgen. 

 Doe met ons mee zodat we een nog groter deel van Voorschoten kunnen schoonmaken van zwerfafval. Tegelijkertijd ben je een uurtje actief bezig in de buitenlucht en heb je de gelegenheid voor een praatje met je medebewoners. 

 We verzamelen om 13.00 uur bij afvalcontainers op de Ruysdaelhof (Vlietwijk) en gaan dan in kleine groepjes Corona-proof de omgeving van plastic en andere zwerfafval ontdoen. 

 Wanneer jullie besluiten om mee te doen is het handig om je eigen tuinhandschoenen en/of afvalgrijper mee te nemen. Willen jullie verder indien mogelijk, een sterke zak voor het restafval meenemen? 

 Tot ziens op zaterdag 29 mei bij de opruimactie bij de Ruysdaelhof.  

 

We verzamelen daar om 13:00 uur! 

 

Fractie GroenLinks Voorschoten 

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel 24 mei, 08:45
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37