Afbeelding
Foto: Ellen

Er is weer een nieuwe Voorschotense Krant !

Algemeen

Voorschoten - Vanaf vandaag wordt hij bezorgd, de Voorschotense Krant voor de maand juni! Een krant die je zeker van A tot Z moet lezen en de hele maand bewaren! Veel informatie over de Energietransitie, hoe kunnen we als inwoners van Voorschoten samen aan de slag om Voorschoten om ervoor te zorgen dat Voorschoten in 2050 aardgas vrij kan zijn.  Zie daarvoor de pagina’s 25 t/m 35 van de krant.  Aardgasvrij Voorschoten

Maar je kunt ook wat winnen, bij voor beeld een weekend gratis rijden met een elektische auto van Don Laman, zie pagina 47 van de krant en een EK aktie van Berthold van Veen van de Regio Bank Voorschoten en Zoeterwoude op pagina 53, je kunt een EK voetbal winnen! 

Ook bij ons is de EK koorts aan het oplaaien, net als bij het Wapen van Voorschoten, daarom staan zij in het oranje op de voorpagina en hebben wij het EK speelschema op de pagina’s 52 en 54 gezet.

En er staan weer vacatures in de krant, wordt medewerker bij de nieuwe brood en banket bakkerij Hessing op het Treubplein (pagina 50) en Brasserie Cronesteyn breidt zijn team graag uit met een chefkok en een sous-chef. Kijk regelmatig ook voor nieuwe vacatures op onze website!

Mocht u denken dat u nu wel weet wat er in de krant staat, dan heeft u het mis, de krant staat weer vol artikelen en mooie advertenties van voornamelijk Voorschotense Ondernemers!

Krijgt u de krant niet in de bus of woont u niet in Voorschoten, haal hem dan vanaf zaterdag op bij Hoogvliet Supermarkt, Jumbo, Cigo Beethovenlaan, Moerkerk’s Plantenparadijs, Epskamp Autodeal, Gezondheidscentrum Voorschoten Multatulilaan, Bibliotheek Voorschoten en Wassenaar, gemeentehuis Voorschoten, gemeentehuis Wassenaar, Museum Voorschoten en bij de Voorschotense horeca ondernemers in de Voorstraat.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 7 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 8 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 14 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 20 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 23 uur geleden