Afbeelding
Foto: Groei & Bloei

Open Tuinen Weekend ook in Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

Het Open Tuinen Weekend is een jaarlijks terugkerend initiatief van Groei & Bloei. Ook dit jaar doet Afdeling Leiden e.o. mee en stellen aangesloten leden hun tuinen voor publiek open. Iedereen is welkom in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021. De tuinen zijn gelegen in o.m. Leiden, Voorschoten, Warmond en Oegstgeest. 

Groei & Bloei hoopt de belangstelling voor tuinieren te bevorderen. De tuin-eigenaren zijn trots op hun tuin en vertellen u als bezoeker graag over hun hobby. Elke particuliere tuin heeft zijn eigen karakter en verhaal. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en inspiratie op te doen voor je eigen tuin.

Op de website kunt u informatie vinden over de deelnemende tuinen en de openingstijden. Vindt u het leuk om bezoekers in uw tuin te ontvangen en wilt u ook uw tuin open stellen tijdens het Open Tuinen Weekend, mail dan naar info@leiden.groei.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje gisteren
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel 24 mei, 08:45
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37