Afbeelding
Foto: Groei & Bloei

Open Tuinen Weekend ook in Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

Het Open Tuinen Weekend is een jaarlijks terugkerend initiatief van Groei & Bloei. Ook dit jaar doet Afdeling Leiden e.o. mee en stellen aangesloten leden hun tuinen voor publiek open. Iedereen is welkom in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021. De tuinen zijn gelegen in o.m. Leiden, Voorschoten, Warmond en Oegstgeest. 

Groei & Bloei hoopt de belangstelling voor tuinieren te bevorderen. De tuin-eigenaren zijn trots op hun tuin en vertellen u als bezoeker graag over hun hobby. Elke particuliere tuin heeft zijn eigen karakter en verhaal. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en inspiratie op te doen voor je eigen tuin.

Op de website kunt u informatie vinden over de deelnemende tuinen en de openingstijden. Vindt u het leuk om bezoekers in uw tuin te ontvangen en wilt u ook uw tuin open stellen tijdens het Open Tuinen Weekend, mail dan naar info@leiden.groei.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Nieuw bestuur Vereniging Noord Hofland en Frans Bakker erelid 12 uur geleden
Afbeelding
Veurs Lyceum doet mee aan Rijnlandcup 12 uur geleden
Afbeelding
VVD: Belangrijke stappen voor woningenbouw Voorschoten 21 uur geleden
Afbeelding
Archeo-workshop voor kinderen in Museum Voorschoten 21 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker start campagne 'Voorschoten gaat voor afval scheiden' 5 jun., 11:01 1