<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Foto: Archief</p>

Foto: Archief

Regio nieuws

Het Weekend van Voorschoten ook dit jaar afgelast

Ondanks de stapsgewijze versoepelingen, blijft te veel onzekerheid aanwezig om het traditionele evenement Het Weekend van Voorschoten zonder afstand en zonder RIVM richtlijnen veilig en verantwoord te kunnen organiseren dit jaar. Dat laat het bestuur van Stichting Het Weekend van Voorschoten weten.

Vanuit de veiligheidsregio en gemeente Voorschoten wordt rond 1 juli bekend hoe om te gaan met evenementen voor de rest van 2021. Juist rond die periode moeten wij de organisatie al op orde hebben. Het bestuur wordt hierdoor geconfronteerd met een te korte voorbereidingstijd.
Onlangs zijn de deelnemers van Het Weekend 2019 gevraagd of zij in 2021 zouden willen deelnemen. Daarin kwam naar voren dat het merendeel van de ondervraagden er positief in staat, mits wij wel aan kunnen geven, waaraan voldaan dient te worden en garanderen dat het veilig kan.
We volgen natuurlijk de ontwikkelingen rond de versoepelingen op de voet. Het bestuur onderzoekt de komende tijd of er in het najaar wellicht nog iets voor en door Voorschotenaren georganiseerd kan worden. Hierover houden wij contact met het bestuur van De Cultuurfabriek en van de Centrumondernemers.

Vooralsnog staat de veiligheid en het verantwoord kunnen organiseren van het evenement bij ons voorop en zullen we helaas moeten wachten tot 2022 voor een gezellig en groots Weekend van Voorschoten. Mocht u daarvoor al suggesties of ideeën hebben dan zijn die bij ons van harte welkom.

Bestuur Stichting Het Weekend van Voorschoten


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten