<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Op 1 juli a.s. opent Bakkerij Hessing in Voorschoten.

Bakkerij Hessing is een begrip in Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Vanaf begin juli kunnen we ook in Voorschoten kennismaken met de ambachtelijke producten van Hessing want dan opent Hessing haar winkel aan het Treubplein in Voorschoten.

‘Al drie generaties is de ambachtelijke bakkerij overgedragen van vader op zoon. Elke generatie met zijn eigen inbreng maar allemaal met dezelfde liefde voor het bakker vak’, vertelt Peter van Strien die de bakkerij vertegenwoordigt en mede eigenaar is van deze winkel.

Met de nieuwe vestiging van Hessing wordt het Treubplein niet alleen gezelliger maar het gaat er ook heerlijk ruiken. In deze nieuwe vestiging bieden we brood en gebak aan voor alle eetmomenten. Van ontbijt tot het diner, voor koffie& thee en voor het borrelmoment s ’avonds laat. Voor de consument maar ook voor de zakelijke markt.

Onze ultra verse desembrood wordt dagelijks deels in de winkel afgebakken. Uiteraard voor thuis maar ook voor onderweg als heerlijk belegde desem boterhammen met lokale producten. Lekkere dikke boterhammen met rijk beleg en speciale smaken. En voor onze tosti’s van morgen gebruiken we het brood wat vandaag over is. Minder verspilling en wel zo duurzaam.

Hou jij ook zo van lekkere croissants: naturel, met chocolade, kaas, jam of room?. Haal dan het Italiaanse gevoel bij Bakkerij Hessing aan het Treubplein. Al dan niet met een heerlijke kop koffie to go.

De koffie van Giraffe is een lokale in Zuid Holland gebrande koffie. Duurzame koffie en fairtrade met aandacht voor de arbeidsomstandigheden en een eerlijke beloning voor de koffiemedewerkers in Afrika en Zuid-Amerika. Maar bovenal natuurlijk lekkere koffie (ook met sojamelk).

Last but not least staat bakkerij Hessing bekent om haar streekspecialiteiten. Ooit bedacht voor Frans & Hans Hessing. Haagse Hopjes cake en de Haagsche kakker zijn hiervan sprekende voorbeelden.

Hessing wil de consument op alle manier en op alle moment bereiken . Hiervoor heeft zij een samenwerking met Doorb. Een bedrijf dat op de fiets de bestellingen rondbrengt”. Vanaf september gaan we hiermee ook in Voorschoten van start. Je ontbijt aan de deurknop met b.v. verse croissants. En, voegt van Strien er aan toe, bestel je dan toch je ontbijt vergeet dan niet iets lekkers voor later bij de koffie of thee. Want Hessing heeft het hele jaar door heerlijke brownies, een fantastische cheesecake en gingerkoekjes (gember-).

Wil je deel uit maken van het team van Bakkerij Hessing in Voorschoten, stuur dan je C.V. en motivatie naar w.d.d.retail@hetnet.nl t.a.v. Peter van Strien.

Zie ook de advertentie in de Voorschotense Krant van as vrijdag 25 juni, pagina 16


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten