<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Ellen de Vette

Zomervakantie activiteiten Kinderboerderij Voorschoten

In de zomervakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd op de Kinderboerderij Voorschoten. Het programma staat op de website van de Kinderboerderij: https://www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl/

Dieren verzorgen. 
Samen met een dierenverzorger ga je onze dieren verzorgen. Zo kan je zien wat er allemaal bij komt kijken om een dier te verzorgen. Natuurlijk worden de dieren ook geaaid en verteld de dierenverzorger van alles over de dieren. Je krijgt zelfs een kijkje achter de schermen!
Waterdieren zoeken.
Samen met een medewerker van de kinderboerderij ga je naar de vijver in de tuin. Met een schepnet mag je in de vijver daar zoeken naar waterdieren. Deze verzamel je in een doorzichtige emmer. Met onze zoekkaarten en vergrootglas kan je er zo achter komen welk waterdier jij hebt gevonden. Lukt het jou ook om een kikker te vinden?
Pony’s poetsen.
Onze dierenverzorger gaat je haarfijn uitleggen hoe onze pony’s heten, hoe je ze moet poetsen, wat vinden ze fijn en wat niet. Dan ga je lekker aan de slag en mooi maken die pony’s!
Konijnen knuffelen.
Vind jij konijnen aaien spannend? Of weet je niet goed hoe dit in zijn werk gaat? Onze dierenverzorger helpt je deze ochtend en blijft er ook bij. Zo kan je wennen hoe het is om een dier te aaien, op schoot te houden. Dan zal je zien dat het heel leuk is, en de konijnen/cavia’s dit heerlijk vinden.
Ponyrijden
In de vakantie kan je bij ons pony rijden. Je mag niet ouder dan 8 jaar zijn. In de ochtend voor 11 uur je even aanmelden. Dan hoor je hoe laat je aan de beurt bent. Kosten zijn €1,- per kind per rit.
Aanmelden op 06-18079224 <SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten